18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Słowianie - 10.000 lat Polskiej Historii , może samo wykonanie nie urywa moszny ale myślę, że polecam.

1/3

2/3

3/3
Zgłoś
stefan szufla 2013-04-10, 11:11 8
A więc, myślisz ze polecasz?
Zgłoś
Dymekx 2013-04-10, 12:43 2
I Ruskiej historii ptfuu
Zgłoś
longlong7 2013-04-10, 19:27
byłem na słowacji
Zgłoś
Colossus 2013-04-11, 19:29
myślę więc jestem
Zgłoś
mich22 2013-04-11, 19:42
myślę, że nie polecam ;D
Zgłoś
Philipek 2013-04-11, 19:46
a mi sie bardzo podoba gram sobie w rpga i slucham o historii naszych rejonow.
Zgłoś
Dobrutro 2013-04-11, 19:48 3
10 tysięcy lat? To jesteśmy starszą cywilizacją niż Egipt faraonów?
Zgłoś
chrisonit 2013-04-11, 19:56 2
I wszystko to jak krew w piach... Nosz k***a!
Zgłoś
merh 2013-04-11, 19:56
a teraz czuje sie jak za rozbiorów.Pracuj i nie pyskuj,bo ci samobojstwo popełnią.
Zgłoś
johatan.capala 2013-04-11, 19:59
Rzucić to wszystko w pizdu i cofnąć się do czasów prawdziwych Słowian .
Zgłoś
Klapu 2013-04-11, 20:13 10
Pierdolenie, jakie 10000 lat historii? 8000 BC to tutaj biegali myśliwi za reniferami, i jeszcze nie wiedzieli, co to chleb.
Słowianie (wg. jednej z teorii) pojawili się ok. 1500 lat pne, tworząc tzw. kulturę łużycką, która przeszła w przeworską. Z tą ostatnią wiązany jest lud Wandalów, którzy to Rzym złupili i osiedli w Afryce Płn. Po ich odejściu pozostała ludność miała wykształcić kulturę słowiańską.
Teoria druga zakłada, że po odejściu Wandalów i innych germańców na zachód, Słowianie przesunęli się ze wschodu (Ukraina) na nasze terytoria (i dalej też), zasiedlając opuszczone ziemie.

Jak było, nikt ostatecznie nie wie, ale proszę nie pieprzyć o 10000 lat Słowiańszczyzny.
Zgłoś
rusofil 2013-04-11, 21:07 1
Lubię temat Słowian, ale że twoja polszczyzna obsysa pały w Piekle i jest zajebiście żenująca, nie dam ci za to piwa.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
krz2 2013-04-11, 21:10 1
Dobrutro napisał/a:

10 tysięcy lat? To jesteśmy starszą cywilizacją niż Egipt faraonów?

Idź być tępy gdzie indziej.
Zgłoś
mik777pl 2013-04-11, 22:35
Gdybać to możemy sobie przez kolejne tysiące lat a jak było to tylko Słońce wie:P Tu troszeczkę z tymi latami chyba przeginają ale opisy miejsc kultu są w miarę zgodne z mitologią Słowiańską tak że polecam a spinający się chsześcijanie niech spierdalają to przez waszą uległość ta kultura została zniszczona i zapomniana.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów