18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zirytowany Louis CK pokazuje durnej blondynie gdzie jej miejsce. Dla mających owsiki w dupsku - właściwa akcja od 1:06.
Angielski wymagany (minimum dst+ w gimnazjum)

Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-10-14, 9:46
Nie podstawione? : P

Edit: Jednak nie xD

Edit@: wtf sam juz nie wiem

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
chiver5 2012-10-14, 9:51 3
Podstawione, ale jakże prawdziwe.
Zgłoś
R................s 2012-10-14, 10:47 24
na grubo, ale w USA gdyby to nie było ustawione to babka w sądzie dostała by cały jego majątek, dostała by rozwód mimo to, że nie są małżeństwem, zabrała by mu psa, nie swoje dzieci i emeryturę.

USA... land of opportunity
Zgłoś
tofur 2012-10-14, 12:18 2
Ustawione, bo to scena z serialu. Całkiem niezłego swoją drogą

Zgłoś
saperus 2012-10-14, 13:11 4
durne i wku*wiające
Zgłoś
cannabis7777 2012-10-14, 13:25
podstawione na pewno. Trudno, żeby nagle spontanicznie kamerzyści poustawiali się elegancko żeby zrobić ujęcia i nikt nie zasłaniał itd. Przygotowani na pewno ; )

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Karczu_b 2012-10-14, 13:29
rozumiem że nikt nie obejrzał do końca?
Zgłoś
Liluh 2012-10-14, 13:35
Ustawka oczywiście, nawet się specjalnie z tym nie kryją. Na raz czy dwa, żeby nauczyć ludzi właściwego (przyzwoitego) sposobu zachowania podczas show, może być.

e tam
Zgłoś
Tioss 2012-10-14, 13:46
Gość nie jest nawet zabawny.
Zgłoś
Krychu1 2012-10-14, 14:34
Jeśliby brać te ułożoną scenke na serio to przykro mi to przyznać ale blondyna miała racje
Zgłoś
torro 2012-10-14, 15:03
Ułożona scenka,ustawka,podstawione...ech,nie widzicie reklamy serialu widocznej w lewym dolnym rogu przez cały film?

Louie (2010) serial TV
Amerykański serial telewizyjny zawierający wątki autobiograficzne, za którego scenariusz i reżyserię odpowiada odtwórca głównej roli Louis C.K.. Każdy z odcinków opowiada inną historię mieszkającego w Nowym Jorku komika i ojca dwójki dzieci, Louie'go. Twórca przeplata występy stand-up z klasycznymi dla seriali scenami fabularnymi z życia Louie'go, dokonując w ten sposób satyry otaczającego go świata.. Żarty bywają niewybredne, niepoprawne polityczne, a często także wulgarne.
filmweb.pl/serial/Louie-2010-559517

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
dudidudi 2012-10-14, 16:45
ustawione/podstawione. na jej ryj pada światło. halogen nad stolikiem ta?
Zgłoś
hyp3 2012-10-14, 22:44
qrwa toś wszyscy wiedzą ze to ustawione ja pierdole geniusze się znaleźli....

życie grozi śmiercią
Zgłoś
Leśniczy 2012-10-14, 22:59
Stand-upper Bill Hicks objeżdża babe, tyle, że w realu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów