📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sie dziwicie? Jak to sie dzieje w kraju trzeciego świata. I niech mi jakieś tolerancyjne, lewackie ścierwo powie, że owe mniejszości sie nadają do naszego współczesnego, 'białego' - cywilizowanego świata - wyśmieję bez słów.
Niech się cieszy dziewczyna, w innym razie by mogła nigdy za mąż nie wyjść, a tak dostanie swoją kuchnie w której będzie mogła przesiadywać całe dnie i sprzęty kuchenne dzięki którym będzie mogła usługiwać swojemu panu i mężowi, a w nocy lub kiedy mu się tam zachce będzie go zaspokajać waginalnie, nawet jak ją będzie od niego odrzucało, dlaczego się nie cieszy, super perspektywa, same plusy
@Riva nie wydaje mi się, żebym pozwalał Ci podłączać się do wifi w kuchni
contowsky napisał/a:
@Riva nie wydaje mi się, żebym pozwalał Ci podłączać się do wifi w kuchni
Przepraszam mój panie, nigdy więcej to się nie powtórzy, przyrzekam, wybaczysz mi?
oczami30latki napisał/a:
@up
dlatego Ty już zawsze będziesz "zmywał/prał" ręcznie
Ty się nie ciesz będziesz następna
Cytat:
Jak dodaje, takich porwań jest coraz więcej
Jaaaasne, nagle wymyślili sobie taką tradycje, a wcześniej z kwiatami oświadczać się przychodzili.
Cytat:
kazachstańscy posłowie chcą zakazać tej praktyki.
Ciekawe czy to taka sama prawda jak ta wyżej. Jeśli społeczeństwo to akceptuje (ponad połowa związków jest tak zawieranych) to czemu posłowie mieliby zdecydować inaczej? Dla poprawności politycznej? To nie ,,cywilizowany Zachód". A działania wbrew woli społeczeństwa nie kończą się dobrze.
LikeThis napisał/a:
Ty się nie ciesz będziesz następna
tylko mam pytanie, bo z rana przed kawą kuleczki w mojej głowie słabo się od siebie odbijają...
mówimy o ręcznym praniu i zmywaniu czy o "ręcznym praniu i zmywaniu"
bo nie wiem jak zripostować
oczami30latki napisał/a:
tylko mam pytanie, bo z rana przed kawą kuleczki w mojej głowie słabo się od siebie odbijają...
mówimy o ręcznym praniu i zmywaniu czy o "ręcznym praniu i zmywaniu"
bo nie wiem jak zripostować
Kuleczki w mózgu się tym razem nawet nie ruszyły . Mówie o tym że któryś z użytkowników dojdzie cię jak na filmiku
Bez przesady, taka ich tradycja to niech se tak robią, ich kraj. Może oni się śmieją z nas że jest kurwienie się do 30tki, a potem ślub z byle kim bez zgody ojca. Co kraj to obyczaj, jak mawiają. Miałem znajomego z Indii, który miał się hajtać za 2 miesiące i też nie widział dziewczyny na oczy.
LikeThis napisał/a:
Kuleczki w mózgu się tym razem nawet nie ruszyły . Mówie o tym że któryś z użytkowników dojdzie cię jak na filmiku
hehehehe - fakt o tym nawet nie pomyślałam...
a znajdzie się któryś z większą masą ode mnie???
Piękna tradycja im bardziej się opiera tym lepsza żona będzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów