18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dżonyłojlker 2022-06-12, 13:52 2
Driver19cm napisał/a:

@up
Stary się zachlał w zeszłym roku. Najpierw zatłukł matkę
Ale tato to był prawdziwy polak. Wierny kibic, nie opuścił
żadnego marszu niepodległości. Kolędę wpuszczał zawsze
Ryżych, lewaków i czarnuchow nienawidził. Jak nie chlal,
Jak nas nie tłukł, to był facet 100% JP2 , HWDP

Ty, ale o zmarłych źle się nie mówi. Nie rób z ojca pijaka, chamie (mam tu na myśli Chama biblijnego).

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
alucard321 2022-06-12, 14:31 4
Driver19cm napisał/a:

Czy wysmiewanie się z
kogoś, to wasze hobby czy zawod ?

Tak jedno jak i drugie
Zgłoś
brylant1412 2022-06-12, 15:00
i czar prysł pokazał jej swoje miejsce

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-12, 15:21 5
Co kraj to obyczaj. Jedni rzucają garść ryżu inni samą garść
Zgłoś
jkllll485 2022-06-12, 15:34
No i oficjalnie wrzucił dwójkę
Zgłoś
zipi 2022-06-12, 15:57 10
walczenie o prawa kobiet w tych krajach przez nasze feministki nie uswiadczysz, a dlaczego ? bo o wszystko o co walczą feministki jest opłacane z wielkich korporacji tak samo jak jest to z lewakami :v
Zgłoś
Tetrix 2022-06-12, 16:00
xXx5226 napisał/a:

Udawanie w necie spierdoliny umysłowej to twój zawód czy hobby ?

Bolca mu brakuje i halunów dostał
Zgłoś
aquamen 2022-06-12, 16:18 2
Bez poczucia humory chyba jestem, bo dla mnie on jest śmieciem!
Zgłoś
kawior2007 2022-06-12, 16:27
No miłość
Zgłoś
ProVVe 2022-06-12, 16:45
Pewnie się zdenerwował, że nie zrobiła uniku . Łobuz kocha najbardziej

Ola gringo
Zgłoś
silwerbalk 2022-06-12, 17:40
Za co jej jebną ? Bo nie czaje jego reakcji czy to po prostu pokazanie jej od początku szmato ja tu rządzę i krótkie wprowadzenie
Zgłoś
PabloSkills 2022-06-12, 18:13
Nie ma takiego wygrywania! Dziwko!
Zgłoś
Critical_Mass 2022-06-12, 18:54
Driver19cm napisał/a:

Nie widzę w tym nic złego
Normalne zachowanie samca alfa. Chora bylaby sytuacja
gdyby, to pani mloda zajebala mezowi. Tak wszystko jest
zgodne z naturą i regułami tego swiata
Ja wracając ze stadionu po meczu, też nie raz mojej
zajebałem w dekiel z nerwów. Ot taki charakter faceta
Tego nie zmienimy. A prawdziwa miłość wszystko wybacza

Czyli jesteś pierdolonym pedałem który jara się futbolem.
Zgłoś
Maniecky 2022-06-12, 18:56 7
zipi napisał/a:

walczenie o prawa kobiet w tych krajach przez nasze feministki nie uswiadczysz, a dlaczego ? bo o wszystko o co walczą feministki jest opłacane z wielkich korporacji tak samo jak jest to z lewakami :v

Hipokryzja zachodnich lewackich spierdolin....to samo widac na przykladzie ich otwartych rak w strone kozojebow i przymykania oczy na fakt ze to oni reprezentuja tzw "toksyczna meskosc" a nie przecietny bialy facet bez ktorego by to wszystko jeblo i nie bylo by pierdolenia lewackich moralow na twitterze i udawania wojowniczek robiacych "ass kicking" na Netflixach...byloby dawanie dupy na ulicy za kromke chleba ....
Zgłoś
Sklozgos 2022-06-12, 19:40 1
zipi napisał/a:

Dokładnie, a nasze kobitki wprowadzaja to wszystko w zycie. Oni dokladnie wiedzieli w jaki obszar spoleczny trafic, aby zniszczyc dotychczasowe wartosci rodzinne.

zipi napisał/a:

Dokładnie, a nasze kobitki wprowadzaja to wszystko w zycie. Oni dokladnie wiedzieli w jaki obszar spoleczny trafic, aby zniszczyc dotychczasowe wartosci rodzinne.

PabloSkills napisał/a:

Nie ma takiego wygrywania! Dziwko!

Czyli zajebal jej za to ze wygrala w jakiejs zabawie? Pojebany typ.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów