📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Przeczytałem metafora małżeństwa, miałem wrażenie że dron się popsuje i po krótkim, dobrze zapowiadającym się locie, wleci kamerą prosto w gówno.
Jak to mówią, im dalej w las tym więcej drzew.
- Nie, bo mi drzewa zasłaniają.
Dawno już nie oplułem się kawą przeglądając sadola, choć zwykle robię to właśnie popijając kawkę. Nie wiem czy ktoś chcąc celowo ukazać prozę życia po ślubie wpadłby na lepszy pomysł. To jest tak boleśnie prawdziwe, że jakikolwiek komentarz jest zbędny.
up taaa, jasne, widać, że nie znasz życia, nie mam żony, ale z opowieści to wiem, że je często głowa boli
Kużwa.Filmik 15 sekund a buforuje ponad 2 minuty i końca nie widać.Murzyny w serwerowni już weekend mają?Masakra z waszym playerem.
To był zamach!
Odpowiedzą za to i tamto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów