18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
kubus12343 2011-02-27, 22:02
hłe hłe hłe fajnego chłopiec radia słucha, dają mocherek w prezencie jak kupisz zapas echa katolickiego na rok?

Osama cie zajebie za robienie laski euro-cwelom
Zgłoś
Prozac 2011-02-27, 22:21
ta... swieta rodzina a maryska byla dziewica i na analu jechala!! ladne mi dziewictwo a po drugie w malzenstwie z przebiegiem lat seksu jest coraz mniej bo sie nudzi partner/partnerka i sie szuka wiekszego towarzystwa lub innego
Zgłoś
B................3 2011-02-27, 22:35 3
Tą porąbaną moherową rurę, która musi mieć wytrawiony mózg i zrośniętą pipę należy humanitarnie odstrzelić. Amen!
Zgłoś
androgenius 2011-02-27, 22:55 1
jak to dobrze,że już niedługo wszystkie takie stare kurwy wymrą i będzie wreszcie normalnie...no co wy,kurwa tutaj nigdy nie będzie normalnie

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Kruchyy 2011-02-27, 23:26
Murzyna jej podesłać. Jak ją wyrucha to od razu stara pruchwa zmieni zdanie
Zgłoś
bingo100 2011-02-28, 1:51 3
Tak kurwa, do nieplanowanych ciąż dochodzi jak sie debile stosuja do koscielnych zalecen i dymaja bez antykoncepcji. Idz sie ascetko jebnij z wiezy koscielnej zamiast pierdolic takie bzdury albo dawaj do chirurga na zaszycie szpary. Swojemu Jozefowi utnij jaja i daj na tace w ofierze.
Ja pierdole jak mnie ci ludzie wkurwiaja...
Zgłoś
RadosnyTfurca 2011-02-28, 2:35
Nie wiedziałem że KFC sprzedaje pączki
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2011-02-28, 3:17 3
ona po prostu kutasa w cipie nie miala, nikt jej nigdy dobrze nie przerznal to sie zali ze seks jej zlem, kurwa kto jest za tym zeby rozjebac tą bude rydzyka w pizdu?
Zgłoś
vass 2011-02-28, 4:58
Z jej gatki można wywnioskować, że Bóg to kutas, dał nam popęd seksualny, który jest złem
Zgłoś
bonCziki 2011-02-28, 6:20
jakby jej sie jaja sperma zapelnialy tak szybko jak facetom to by zrozumiala dlaczego facet co dzien musi wory oproznic
Zgłoś
l................l 2011-02-28, 7:09
Już po głosie słychać, że dawno nie było porządnego lodzika, gardziołko jakieś takie nieprzepchane...
Zgłoś
Patriot91 2011-02-28, 7:30
Tak naprawdę to Józef i Maryja uprawiali seks , Maryja była dziewicą bo anal się nie liczy...

Patriot91
Zgłoś
Lupi 2011-02-28, 7:57 2
Jaaa pierdole co to kurwa jest?! I ni chuja nikt mnie nie przekona ze to radio jest NORMALNE.

"Kobiety czują sie gwałcone w swoich domach" - No kurwa wypierdalaj do kuchni stara babo, jak nie miałas chłopa ktory ci dogodzic potrafil....
Zgłoś
H................0 2011-02-28, 8:20
Ona gada takie pierdoły bo żaden jej nie daje. Stąd frustracja i próba wytłumaczenia swojego braku powodzenia planem Boga. Żałosna kurwa i tyle w temacie.
Zgłoś
pusifer 2011-02-28, 8:32
Dobrego chuja w dupie nie miała stara pisia fisia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów