18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
U................n 2011-02-28, 9:05
Kurwa jak słucham takich ludzi to jestem w 100% za aborcją!! Gdzie się rodzą takie pizdy?? Przecież ona nie wie co mówi!! ja pierdolę może jej cipa zgrzybiała i nikt nie chce jej przeruchać i stara się innym wmówić że sex jest złem!!??
Zgłoś
mekiz 2011-02-28, 9:07 2

Chcesz mieć dzieci?
Utnij wora,
Zaszyj cipke,
I do boga!!!!

Mek
Zgłoś
P................o 2011-02-28, 10:30
Jak tu mają ci ludzie nie być pojebani jak żywią swój sparciały mózg takim gównem?
Zgłoś
gumol 2011-02-28, 11:00
jej popierdolone myślenie jest w stylu:
"nigdy nie będę miał Bentley'a, ale po chuj przecież one są takie zjebaaaane"

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
Stachu Wichura 2011-02-28, 11:29
sex to zło, poza tym można dostać raka
zdrowie.onet.pl/newsy/seks-oralny-przyczyna-groznego-nowotworu,1,41906...
Zgłoś
Muscasa 2011-02-28, 12:50 1
ciekawam z czego ona sie wziela jak nie z seksu ????? wiem jej mamusia miala niepokalane poczecie dlatego ona jest taka wierzaca

Nie pije, nie pale, nie przeklinam.
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....

Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Zgłoś
zolty23 2011-02-28, 13:24 1
ja pierdole sluchalem to przez pare sekund i musialem wylaczeyc bo mi mozg rozjebalo na harda to dajcie!!
Zgłoś
K1Rules 2011-02-28, 13:34
uduszecie
dobrze, że jestem prawiczkiem......

Odp. No ! Bez kitu ! Dobrze że jesteś prawiczkiem !
Zgłoś
RTC 2011-02-28, 14:15
ja jebie. jak słyszę coś takiego to najchętniej wyjebał bym całe radio ma ryja w pizdu w kosmos
Zgłoś
d................k 2011-02-28, 14:47
"Kobiety czują się gwałcone"
Kurwa jak ja swojej choć raz w tygodniu ostro nie zerżnę to strzela focha

A co do kolezków liczących na miszczów - nie tu nie chodziło o matkę - chyba, że waszą
Zgłoś
RuchaczNagichPanien 2011-02-28, 14:55
ona czeka aż Bóg ześle jej dzieci i że będzie kolejną matką/dziewicą
Zgłoś
oumajgad 2011-02-28, 15:58 1
Noo... Zajebista baba. A teraz wyobraźcie sobie, że to wasza matka i macie tak na co dzień
Zgłoś
Bila 2011-02-28, 16:05
oumajgad napisał/a:

A teraz wyobraźcie sobie, że to wasza matka i macie tak na co dzień

A co,ruchasz swoją?
Zgłoś
Nygus93 2011-02-28, 16:19
dobrze ze sluchaja tego tylko jakies stare dziewice a nie kolerzanki z naszych szkol
Zgłoś
slide91 2011-02-28, 16:30
koleżanka i tak Ci nie da

Miłość do ukochanego klubu to jedno z najsilniejszych, najbardziej szczerych i trwałych uczuć, które niemal zawsze pozostaje niezmienne od kołyski, aż po sam grób.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów