Seks to zło i niszczy ludzkie życie, i jest tylko po to żeby się rozmnażać .... i co jeszcze kurwa ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa jak słucham takich ludzi to jestem w 100% za aborcją!! Gdzie się rodzą takie pizdy?? Przecież ona nie wie co mówi!! ja pierdolę może jej cipa zgrzybiała i nikt nie chce jej przeruchać i stara się innym wmówić że sex jest złem!!??
Jak tu mają ci ludzie nie być pojebani jak żywią swój sparciały mózg takim gównem?
jej popierdolone myślenie jest w stylu:
"nigdy nie będę miał Bentley'a, ale po chuj przecież one są takie zjebaaaane"
"nigdy nie będę miał Bentley'a, ale po chuj przecież one są takie zjebaaaane"
sex to zło, poza tym można dostać raka
zdrowie.onet.pl/newsy/seks-oralny-przyczyna-groznego-nowotworu,1,41906...
zdrowie.onet.pl/newsy/seks-oralny-przyczyna-groznego-nowotworu,1,41906...
ciekawam z czego ona sie wziela jak nie z seksu ????? wiem jej mamusia miala niepokalane poczecie dlatego ona jest taka wierzaca
ja pierdole sluchalem to przez pare sekund i musialem wylaczeyc bo mi mozg rozjebalo na harda to dajcie!!
uduszecie
dobrze, że jestem prawiczkiem......
Odp. No ! Bez kitu ! Dobrze że jesteś prawiczkiem !
dobrze, że jestem prawiczkiem......
Odp. No ! Bez kitu ! Dobrze że jesteś prawiczkiem !
ja jebie. jak słyszę coś takiego to najchętniej wyjebał bym całe radio ma ryja w pizdu w kosmos
"Kobiety czują się gwałcone"
Kurwa jak ja swojej choć raz w tygodniu ostro nie zerżnę to strzela focha
A co do kolezków liczących na miszczów - nie tu nie chodziło o matkę - chyba, że waszą
Kurwa jak ja swojej choć raz w tygodniu ostro nie zerżnę to strzela focha
A co do kolezków liczących na miszczów - nie tu nie chodziło o matkę - chyba, że waszą
ona czeka aż Bóg ześle jej dzieci i że będzie kolejną matką/dziewicą
Noo... Zajebista baba. A teraz wyobraźcie sobie, że to wasza matka i macie tak na co dzień
oumajgad napisał/a:
A teraz wyobraźcie sobie, że to wasza matka i macie tak na co dzień
A co,ruchasz swoją?
dobrze ze sluchaja tego tylko jakies stare dziewice a nie kolerzanki z naszych szkol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów