Seks to zło i niszczy ludzkie życie, i jest tylko po to żeby się rozmnażać .... i co jeszcze kurwa ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Kurwa jak słucham takich ludzi to jestem w 100% za aborcją!! Gdzie się rodzą takie pizdy?? Przecież ona nie wie co mówi!! ja pierdolę może jej cipa zgrzybiała i nikt nie chce jej przeruchać i stara się innym wmówić że sex jest złem!!??
Jak tu mają ci ludzie nie być pojebani jak żywią swój sparciały mózg takim gównem?
jej popierdolone myślenie jest w stylu:
"nigdy nie będę miał Bentley'a, ale po chuj przecież one są takie zjebaaaane"
"nigdy nie będę miał Bentley'a, ale po chuj przecież one są takie zjebaaaane"
zdrowie.onet.pl/newsy/seks-oralny-przyczyna-groznego-nowotworu,1,41906...
ciekawam z czego ona sie wziela jak nie z seksu ????? wiem jej mamusia miala niepokalane poczecie dlatego ona jest taka wierzaca
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
uduszecie
dobrze, że jestem prawiczkiem......
Odp. No ! Bez kitu ! Dobrze że jesteś prawiczkiem !
dobrze, że jestem prawiczkiem......
Odp. No ! Bez kitu ! Dobrze że jesteś prawiczkiem !
ja jebie. jak słyszę coś takiego to najchętniej wyjebał bym całe radio ma ryja w pizdu w kosmos
"Kobiety czują się gwałcone"
Kurwa jak ja swojej choć raz w tygodniu ostro nie zerżnę to strzela focha
A co do kolezków liczących na miszczów - nie tu nie chodziło o matkę - chyba, że waszą
Kurwa jak ja swojej choć raz w tygodniu ostro nie zerżnę to strzela focha
A co do kolezków liczących na miszczów - nie tu nie chodziło o matkę - chyba, że waszą
ona czeka aż Bóg ześle jej dzieci i że będzie kolejną matką/dziewicą
Noo... Zajebista baba. A teraz wyobraźcie sobie, że to wasza matka i macie tak na co dzień
oumajgad napisał/a:
A teraz wyobraźcie sobie, że to wasza matka i macie tak na co dzień
A co,ruchasz swoją?
dobrze ze sluchaja tego tylko jakies stare dziewice a nie kolerzanki z naszych szkol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów