18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
J................y 2010-06-01, 23:54 4
niech młodzieniec pozna litość władzy! mógł przeciez użyc broni.
Zgłoś
KamykHC 2010-06-02, 0:14 15
Jak czarnego to dobrze zrobił

Retaliate and devastate
Zgłoś
Magik2501 2010-06-02, 10:38 8
Ooo taaaak, zaraz będę wpisy wojowniczych dzieci, jaka to policja zła, jak to trzeba jebać policyjny terror...ale jak chujek dostał od psa po dupsku to znaczy, że najpewniej zasłużył. Teraz nieraz dostałem i wiem, że zasłużyłem, za nic nigdy mnie żaden pała nie gonił. A i nie raz złapany na piciu piwa w miejscu publicznym puszczali bez mandatu

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
piku31 2010-06-02, 10:42 22
Eeee tam, nasi to strzelają do czarnuchów
Zgłoś
Yahoo 2010-06-02, 10:49 11
A mógł zabić.
Zgłoś
koolowsky 2010-06-02, 11:55 1
jak starzy nie wychowują tylko piją albo ćpają to ktoś powinien sie tym wychowaniem zająć...
Zgłoś
trzelpy 2010-06-02, 13:25 1
Dokładnie ciągle tylko słysze jaka to policja straszna i w ogóle. Taka moda niestety. Ostatnio to chyba ze 2-3 razy za picie piwa w miejscu publicznym tylko upomnienie dostaliśmy.
Zgłoś
K................T 2010-06-02, 13:26 1
W 3 sek. w zwolnionym tempie widać jak czarnuch,kradnie policjantowi portfel z kieszeni. Zobaczcie jak wyciąga rękę.
Zgłoś
guan0 2010-06-02, 14:37 1
każdemu dziecku należy się wychowawczy kop w dupala
Zgłoś
DaKuz 2010-06-02, 15:14 1
Gdzie byli jego rodzice ja się pytam?? Odp jest prosta- w klatce

Jak bym wpisał tu 250 znaków to ile to będzie??
Zgłoś
donwasyle 2010-06-02, 15:31 1
małemu kop na pewno się przydał na przyszłość
Zgłoś
Danam 2010-06-02, 16:04 1
"Teraz nieraz dostałem"

ta.. chyba kurwa w gta
Zgłoś
Vikop 2010-06-02, 16:20 1
Oglądam to 5 raz, rad jestem że mały czarnuch został upokorzony .
Zgłoś
kąciupała 2010-06-02, 20:46 1
na pewno był niegrzeczny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów