📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Puta! Zeszczałem się ze śmiechu. Na szczęście byłem w trakcie na kiblu wiec nic się nie stało.
Przyznajcie się ilu z was puściło filmik jeszcze raz, żeby zatrzymać w momencie kiedy spodnie pękają aby sprawdzić czy miała pod spodem majtki?
A ona ma z 14 lat...
A ona ma z 14 lat...
wilkoala napisał/a:
Przyznajcie się ilu z was puściło filmik jeszcze raz, żeby zatrzymać w momencie kiedy spodnie pękają aby sprawdzić czy miała pod spodem majtki?
A ona ma z 14 lat...
Nikt nie puścił tego drugi raz...
Wszyscy którzy dali piwo i spowodowali, że to gówno znalazło się na głównej, powinni stanąć przed lustrem i zadać sobie pytanie: Co ja właściwie robię?
wilkoala napisał/a:
A ona ma z 14 lat...
Prawdopodobnie tylko ty widzisz 14-latkę w dorosłej kobiecie, żaden prawdziwy pedofil nie zatrzymałby tego filmu
hi hi hi ale fajnie ale fajnie..
Tik tok = ćwierćinteligentna rozrywka dla bezmózgich ludzi. Wiem, bo żona ogląda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów