📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie no Velture to nie było murzyńskie zagranie tylko piękna taktyka. Udaje najebanego, namawia przeciwnika do opuszczenia rąk i nadstawienia ryja na odległość łokcia i jeb!
Na łokietka nie ma mocnych
Murzyn amator, przeciez widać że biały sie ustawia bokiem żeby mieć mocniejsze pierdolnięcie
Nie dziwię się
Czarnuch chciał zagrać kartą rasizmu a ten użył karty blokady łokciem
Czarnuch chciał zagrać kartą rasizmu a ten użył karty blokady łokciem
Poleciał jak bela.
Nie no. Panowie. Nie bądźmy rasistami. Tutaj nigdy nie uznajemy innej rasy za niższą, tylko oceniając zachowanie określamy je małpim, gównianym itp i w 99 % dotyczy to murzyna. Jednakże tutaj biały zachował się jak pierdolona małpa i powinien iść siedzieć za takie skurwysyństwo. Zwłaszcza, że czarny nawet się nie stawiał.
E tam kurwa z partyzanta to każdy może... a nie, to murzyn padł, to mógł jeszcze poprawić
Czy murzyn powiedział "racism" chwilę przed łokciem na ryj ? Chyba tak. W sumie się nie dziwie, że się koleś wkurwił bo ile razy można słuchać tego pierdolenia w stylu "nie lubisz mnie bo jestem czarny, a nie dlatego, że jestem zjebany"
Kurwa szczerze to nie wiem jak można tak ryzykować pójście na grube lata do pierdla za brudzenie sobie rąk takim czymś.
Zaatakował od frontu, nie od tyłu z zaskoczenia oraz nie skakał mu po głowie. Poza tym obyło się bez wrzasków, pomocy kompanów czy sprzętu. Poziom wykorzystania małpich sztuczek określam w skali 1/10.
Nie wiem czemu sie przypierdalacie do białego. Chciał sobie normalnie przejść a murzyn się stawiał i coś mu tam pierdolił o rasizmie, gościu sie po prostu wkurwił i tyle. Piwo dla białego ziomka.
to teraz powinien podejść to leżącego walić go w pysk krzycząc "what'up bitch ?! <plaks> fuckin nigga ! <plask> what's now nigga ! <plask> what's up bitch<plask>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów