18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
RadzioC 2012-06-16, 23:02
gość sobie spiewa bo sie dobrze czuje i ma wyjebane, a pierdolony krawaciarz nie moze powstrzymac sie od śmiechu. Flejo Ty nigdy nie bedziesz czuł prawdziwego szczęscia .... jezu jak mnie to wkurwia - każdy człowiek powinien moc robic to co chce, czemu smiejemy sie z nich kiedy robią cos co ich uszczesliwa - z zazdrosci ze sami nie czujemy sie tak dobrze we wlasnym ciele ?. Przez pierdolone społeczenstwo stajemy sie calkiem innymi ludzmi, rządni krwi i wielkiego bogactwa.
Zgłoś
Kolarz731 2012-06-16, 23:41
@konstantynopolitanczyk bo jesteśmy polakami, a pozatym afroamerykanin, powinien już zbierać bawełne, a nie.. z ludźmi w metrze jechać. btw. jestes tu nowy? czy poprostu ciemnoskóry?
Zgłoś
K................R 2012-06-17, 9:49
I tak lepiej śpiewa odemnie
Ja przynajmniej w ten sposób stARAM sie growlować.
A jak mi wychodzi o nie wiem bo na szczęście dla innch, robie to jak nikogo nie ma ;P
Zgłoś
JupikajejMadafaka 2012-06-17, 11:13
nie dość że ślepy, głuchy i nie umie spiewać, to jeszcze czarnuch
Zgłoś
masabitumiczna 2012-06-17, 12:18
@cizia666 - na co?
Zgłoś
kreska_mocy 2012-06-17, 20:20
czekałem aż mu ktoś w końcu przypierdoli, a tu nic...

i tak umrzesz...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów