📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
gość sobie spiewa bo sie dobrze czuje i ma wyjebane, a pierdolony krawaciarz nie moze powstrzymac sie od śmiechu. Flejo Ty nigdy nie bedziesz czuł prawdziwego szczęscia .... jezu jak mnie to wkurwia - każdy człowiek powinien moc robic to co chce, czemu smiejemy sie z nich kiedy robią cos co ich uszczesliwa - z zazdrosci ze sami nie czujemy sie tak dobrze we wlasnym ciele ?. Przez pierdolone społeczenstwo stajemy sie calkiem innymi ludzmi, rządni krwi i wielkiego bogactwa.
@konstantynopolitanczyk bo jesteśmy polakami, a pozatym afroamerykanin, powinien już zbierać bawełne, a nie.. z ludźmi w metrze jechać. btw. jestes tu nowy? czy poprostu ciemnoskóry?
I tak lepiej śpiewa odemnie
Ja przynajmniej w ten sposób stARAM sie growlować.
A jak mi wychodzi o nie wiem bo na szczęście dla innch, robie to jak nikogo nie ma ;P
Ja przynajmniej w ten sposób stARAM sie growlować.
A jak mi wychodzi o nie wiem bo na szczęście dla innch, robie to jak nikogo nie ma ;P
nie dość że ślepy, głuchy i nie umie spiewać, to jeszcze czarnuch
@cizia666 - na co?
czekałem aż mu ktoś w końcu przypierdoli, a tu nic...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów