📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
słyszałem że jest moda wśród młodzieży że jada komunikacją miejską i terroryzują otoczenie swoją muzyką z telefonów, co już musi byc irytujące, ale żeby kurwa śpiewać???
Jak by go przywieść do Polski. Przerobić na masę bitumiczną, to drogi w Polsce były by śpiewające
@ BMW
Ja osobiście myślałem, że jak wychodziły pierwsze komórki z mp3 i dzieci biegały i puszczały muzykę to był szał i minął jak wszystkie nowości. Ale okazuje się, że gimbaza uznała to za tak zajebiście modne, że trzeba to ciągnąć dalej. I idzie taki smark i napierdala jakimś chuj wie czym ( bo przecież charczy, trzeszczy i chuja słychać).
Ja osobiście myślałem, że jak wychodziły pierwsze komórki z mp3 i dzieci biegały i puszczały muzykę to był szał i minął jak wszystkie nowości. Ale okazuje się, że gimbaza uznała to za tak zajebiście modne, że trzeba to ciągnąć dalej. I idzie taki smark i napierdala jakimś chuj wie czym ( bo przecież charczy, trzeszczy i chuja słychać).
Ciemnoskóry ??!! Czarny, czarny kurwa!!!
asg2few
Mina gościa z przodu:
po chuj tak śpiewa na głos?! jakby nie wiedział, że brzmi idiotycznie
Mialem nadzieje, ze dostanie wpierdol... nie dostał
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów