W Sao Paulo podczas audycji radiowej prowadzonej na żywo, wierny słuchacz postanowił osobiście złożyć wizytę swoim radiowym idolom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale Pizdy. Był sam to mogli go tam spokojnie skapiszonować. Jeszcze się tyłem odwraca do gościa....
Zapowiedzieli nową płytę Iglesiasa i na wszelki wypadek zajebał wszystko co mogło być nośnikiem danych...
sereja3 napisał/a:
Ale Pizdy. Był sam to mogli go tam spokojnie skapiszonować. Jeszcze się tyłem odwraca do gościa....
no właśnie podejrzewam że poza kadrem stoi drugi który mierzy w nich z pistoletu.nie zauważyłeś bałwanie że ten co kradnie nie ma żadnej broni w rękach? to co ich w takim razie tak przestraszyło?
zastanów się co piszesz patolu.
Co tam się odpierdala w tej Brazylii.
Sadic napisał/a:
Dzięki temu, że u nich żyje się hujowo, u nas żyje się ... lepiej
Racja i dlatego fajnie by było gdyby chłopcy wpadli na krótko na ul.Wiejską
up; Chyba na szkolenie w fachu:)
Kurwa i niech ktoś Mi wytłumaczy dlaczego zakaz posiadania broni ma racje bytu .
W cywilizowanych warunkach ten co stoi za kadrem nie objął by wszystkich wzrokiem, i został by odjebany.
W cywilizowanych warunkach ten co stoi za kadrem nie objął by wszystkich wzrokiem, i został by odjebany.
idioci, zajebali by ze dwa mikrofony, to zarobili by pięć razy tyle jak za te telefony.
@up Trzeba to mieć komu opchnąć, telefony to szybki i łatwy zarobek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów