co do dania w pysk chętnie bym spróbował się z nim ciekawe ile by potrzymał jak bym mu dał?
@szefooo idz w chuj jak lubisz tego pedala peje
Zapraszasz?
ironią w ryjobejrzyj całą trasę po stanach rysia i oceniaj jest dobry chłopak nie jego wina że pod blokiem słowo KURWA stosuje się jako zamiennik wszystkiego!Dobrze nawija prawdę powiada więc coś dla hejterów:
jesteście hejtery i tyle nie wiedzące nic na temat kultury hip-hopowej
albo słuchacie techno czy metalu i nie macie pojęcia co piszecie bo usłyszeli 2 kawałki w życiu... sam osobiście słucham Dubstepów ale jak usłyszę dobre HH to słucham...
szczerze to brzydzę się takimi ludźmi co srają kurwa wyżej niż dupy mają....
masz coś jeszcze na temat rapu z slumsów??
obejrzyj Blokersów!!
Teraz wytłumacz czemu dałeś kawałek sprzed paru ładnych lat jako przykład twórczości Peji.
Albo nie, ja odpowiem na to pytanie- bo wtedy reprezentował biedę i nawijał prawdę o swoim życiu. Jego teraźniejsze kawałki to samo pierdolenie o dupie maryny.
Aha, i jeszcze: nie nazywaj hejterem wszystkich, którzy nie lubią rapera, którego jesteś psychofanem. kkthxbye.
może powiedz czego Ty słuchasz??
Nie lubię hejterów. I trolli.jestem akurat fanem FU Ostrego Wojtka Sokoła Eldoki i wielu innych dobrych raperem jego fanem nie jestem ale szanuję każdą twórczość ;] a to że słuchasz Tedego który się sprzedał to nie moja wina ale nie TEDE jest wielki... poza tym ta debata niema sensu
dla mnie twoja wypowiedź jest podobna do wypowiedzi mojego kolegi który na prawdę jest przyjebany jak gwóźdź do deski...
zero argumentów to więc masz chuj wielki do gadania wtedy nawijał i teraz też nawija tylko czasem im się zdarzy nagrać straszną kaszanę :x
może powiedz czego Ty słuchasz??
taa..a wiesz gdzie mozna bylo znalezc kawalki Peji za free iles lat temu? w Bravo.. w Popcorn... skoncz ;]
Ja peirdole spolecznosc tutaj jest naprawde pojebana. Pierw kazdy napierdala na murzynow robi z siebie chuj wie jakiego rasiste. Teraz gdy murzyn "pocisnal" rodaka ktory ma lepiej od was a wiekszosc chce mu laske zrobic. Jebnijcie sie w berety zazdrosne cwele. No ale coz w takim kraju przyszlo nam zyc
"zazdrosny cwel" <-- poprawiles mi humor pozdrawiam hehehe
Ja peirdole spolecznosc tutaj jest naprawde pojebana. Pierw kazdy napierdala na murzynow robi z siebie chuj wie jakiego rasiste. Teraz gdy murzyn "pocisnal" rodaka ktory ma lepiej od was a wiekszosc chce mu laske zrobic. Jebnijcie sie w berety zazdrosne cwele. No ale coz w takim kraju przyszlo nam zyc
Murzynów nie lubię, ale fakt że ktoś jest moim rodakiem nie powoduje od razu że ma taryfę ulgową!
Znam tylu pojebów w PL...że głowa mała..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów