📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie wierzyłem, że kiedyś to powiem, piwo dla murzyna.
ten czarny raper stylizuje sie trochę pod busta rhymes
Ponizej mój ulubiony numer. Ma swój klimat.
Dla porównania:
Busta Rhymes - Gimme Some More.
Ponizej mój ulubiony numer. Ma swój klimat.
Dla porównania:
Busta Rhymes - Gimme Some More.
hejtować hejtować ^^
@JDRK
Rychu może i tak ale murzyn nie sądze.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Rychu może i tak ale murzyn nie sądze.
Wiem jesteście spoko chłopaki, reprezentujecie biedę, latacie samolotami, jezdzicie ferrari i nic w waszym życiu się nie zmienia. Pozujecie na wielkich polskich raperów, a nagrywacie swoje słitaśne filmy w U.S.A i wyciągacie telefonik jak lecicie samolotem jak jakieś emo cipki prowadzące na youtubie wide-blogi typu - mam okres, nie muszę już podcinać sobie żył. Dobre z was chłopaki.
Mam 4 płyty Peji - gram nimi we frisbee.
Wiem jesteście spoko chłopaki, reprezentujecie biedę, latacie samolotami, jezdzicie ferrari i nic w waszym życiu się nie zmienia. Pozujecie na wielkich polskich raperów, a nagrywacie swoje słitaśne filmy w U.S.A i wyciągacie telefonik jak lecicie samolotem jak jakieś emo cipki prowadzące na youtubie wide-blogi typu - mam okres, nie muszę już podcinać sobie żył. Dobre z was chłopaki.
@UP lepiej nawet żeromski by tego nie ujął stefan. Piwo dla ciebie uśmiałem się w chuj.
PEJA siusiaku gdzie z tym ryjem ahahhaa
pewnie skulił w kącie i popakał ciekawe czy wie, że w tam tym kraju jego imię tłumaczy się jako "Dick"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów