18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
ct65 2014-05-22, 21:19
Ja pierdole, zamiast zadzwonić i zgłosić na policję taką sytuację, to tępe chuje nagrywają...
Zgłoś
P................i 2014-05-22, 21:19 6
sebe13 napisał/a:

Z góry przepraszam bo nie czytałem komentarzy, i wytrzymałem tylko połowę filmu. Maść zaaplikowana więc zaczynam: czy ten jebany śląski burak jest pierwszy raz na drodze ? Czy jest coś dziwnego w delikatnym zjechaniu na lewy pas, aby ominąć dziury/nierówności czy inne niespodzianki czychające na nas na Polskich drogach ? "Łuk i jedzie lewą stroną" no ja pierdolę, przecież niektóre łuki zapewniają nam większą widoczność ( tak jak w wypadku tego na filmie). Streszczając, jebany śląski ból dupy, dwóch gości którzy pewnie muszą wozić się jakąś mydelniczką, i mają przez to kompleksy. Dla hejterów, nie nie stać mnie póki co na własne auto, ale jestem kierowcom od 5 lat, pozdrawiam.

Kurwa, co ty bredzisz???? Omijanie dziur? Nie widzisz różnicy między omijaniem dziur, a szczeniacką jazdą slalomem? Jadąc pod prąd i w ostatniej chwili zjeżdżając przed samochodami?? Jazda pod prąd na łuku? A jakby wtedy tamtędy jechała matka z małym dzieckiem z tyłu? Jakby stracił kontrolę nad tym rzęchem i zabił siebie, swoją jebniętą dupę, przed którą szpanuje brakiem poszanowania przepisów i niewinnych ludzi przy okazji?
Kolejny kurwa kierofca nfsa ze skandalicznym brakiem wyobraźni
Nie wierzę, że masz prawko
Zgłoś
dmwdmw 2014-05-22, 21:24
Bercik film nogroł.

Reźyser pierdolony ;D
Zgłoś
eMJay8086 2014-05-22, 21:26
@Ajodegi

Kolega powinien zdawać prawo jazdy powtórnie. Do skutku. Żeby nie musiał potem zdrapywać kogoś z maski.
W taki sposób giną piesi na drogach o wielu pasach ruchu.
Zgłoś
qwerq221 2014-05-22, 21:30
A chuj wi o co mu zapierdala... chyba nie najebany bo to było raczej specjalnie robione więc stawiam na zwykłego buruna za kółkiem.
Zgłoś
w................5 2014-05-22, 21:34 3
@eMJay8086 Giną zwykle z własnej głupoty. Co do ewentualnej winy polecam zapoznanie się z Art.14 pkt.1 podpunkt b:
Zabrania się:

Wchodzenia na jezdnię:
b) spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
Zgłoś
sebe13 2014-05-22, 21:37
@Pącki
Czytałeś ze zrozumieniem ? Komentowałem pierwszą połowę, bo nie dałem rady słuchać tej ślunskiej zawiści. Chyba nie rozumiesz o co chodziło z łukiem, zrobić Ci rysunek poglądowy w paincie ? Skoro nie zauważyłeś w codziennej jeździe, że niektóre łuki dają lepsze możliwości wyprzedzania ( tudzież omijania przeszkód ), to teraz z kolei ja zaczynam powątpiewać w istnienie Twojego prawa jazdy. Jednak żeby nie zakończyć cebulacko, to mam nadzieję, że to druga połowa filmu prezentowała bardziej niebezpieczną jazdę, i to ona spowodowała Twoje hejty.
Zgłoś
BIMBO1985 2014-05-22, 21:43
"no ale czysti chuj , Jił jeszcze z takim czimś sie nie spotkoł..." Leże kurwa leże : D
Zgłoś
Rinko 2014-05-22, 21:46 2
Ło kurwa ola boga ścina sobie zakręty jak nic nie jedzie. Niektórzy w tym kraju to już lepiej wytresowani niż psy policyjne, namalowali linie to nie można przekroczyć NIGDY. Taka sama śmieszna sytuacja jak ludzie czekają w środku nocy na mało uczęszczanej drodze na zielone żeby przejść przez jezdnie.
Zgłoś
t................b 2014-05-22, 21:46
kamiliszaq napisał/a:

"no ale czysti chuj , Jił jeszcze z takim czimś sie nie spotkoł..." Leże kurwa leże : D

hanysy - czas sie zaczac myc !!
Zgłoś
lemo1029 2014-05-22, 21:50 1
Tutaj nie było wyprzedzania na przejściu, jechał swoim pasem, jakby tutaj raper nie zauważył, to dwa pasy były w tym samym kierunku. Żadnego wyprzedzania, tylko jazda swoim pasem, nie wiem skąd raperze wnioski o wyprzedzaniu. To wszystkim poruszającym się po miastach powinno się wlepiać mandaty, idąc twoim tokiem myślenia.

i tutaj kurwa mnie rozpoznali
Zgłoś
~DMT 2014-05-22, 22:04 1
Nie pierdolcie że nie było wyprzedzania. Jeśli nie ma świateł, lub nikt nie kieruje ruchem, to mamy doczynienia z wyprzedzaniem. Douczcie się kurwa a potem wypowiadajcie.

Q L I M A X
Zgłoś
BuchZaDwoch 2014-05-22, 22:19
Hanys? Slunzok? Ani nie Polacy ani nie niemcy a na Polskiej ziemi zamieszkują. Język swój mają. Polakami bym ich nie nazwal niemcami tez nie, a sami siebie nazywaja uber slazakami....
dziekuje dobranoc chujowy filmik
Zgłoś
sobol1992 2014-05-22, 22:19 1
was ślunzaki to powinno się od Polski odłączyć bo siara w chuj z ta wasza gadką wieśniacką
Zgłoś
Philipek 2014-05-22, 22:20 3
ale tu widze ladne wytresowane stado barankow. sproboj kiedys taka linie miec jak on to zobaczysz, ze masz 100% pewnosci i widocznosci. samochod tak jedzie pewniej, nie wpada w poslizg przy wiekszej predkosci. najbardziej takie zjeby mnie bawia jak ktos stanie przy ciaglej linii na awaryjnych a wszyscy za nim zastanawiaja sie czy moga go minac. zanim pierwszy jelop pojedzie to juz mega korek -.- jebnijcie sie w leb. gosciu jedzie ladnie i bezpiecznie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów