📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:50
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
Ciekawe jak szybko musieli zapierdalać, żeby go dogonić.
@ Up.
Piszemy często lepszą polszczyzną niż niejeden z "prawdziwych Polaków". Czego dowodem może być Jan Miodek który pochodzi z Tarnowskich Gór.
@ Up.
Piszemy często lepszą polszczyzną niż niejeden z "prawdziwych Polaków". Czego dowodem może być Jan Miodek który pochodzi z Tarnowskich Gór.
Na końcu ten Golfik nieźle ich wyruchał... jeśli nie wycięli końcówki to sami dostali mandacik za wyprzedzanie na przejściu dla pieszych.
zakład odpowiedzialny: MTU MOJE TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ S.A.
adres: Hestii 1, 81-731 Sopot
Pojazd o podanym numerze rejestracyjnym posiadał w podanym dniu następujące ubezpieczenie OC w ruchu krajowym:
polisa: 14012542000 dla pojazdu: VOLKSWAGEN GOLF IV 1.6 BASIS
zakład odpowiedzialny: MTU MOJE TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ S.A.
adres: Hestii 1, 81-731 Sopot
Ten w golfie przyjechał ze zmywaka w UK i mu się wszystko pierdoli.
ty jesteś jednak pojebany. Widać że jedyne prawko jakie masz to prawko na kiblo rower.
ktos zna dalsze losy tego nagrania ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów