Na szczęście kask nie założony.
Na szczęście kask nie założony.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyś kiedyś tucznika widział? W miarę normalna dziewczyna, nie żaden tucznik. Spójrz w lustro piwniczaku
Nie dość, że tucznik, to jeszcze ryży, a na bladych obwisłych cycach na pewno ma widoczne te zielone żyły. Idź do diabła zboczeńcu, niechaj cię piekło pochłonie.
Tyś kiedyś tucznika widział? W miarę normalna dziewczyna, nie żaden tucznik. Spójrz w lustro piwniczaku
Czyli twoja stara na motorynce.
Misiek. W Twoim wieku ten dzieciak... Około 20letni max musi wydawać się mega kobietą. Sorry, obiektywnie jest z tych słabszych.
Włóż okulary, to może dostrzeżesz 20 kilo nadwagi w ulanym dupsku tej lochy, które się trzęsie, jak galareta + - 7 kilo sadła w innych częściach jej ciała...
- Ok.
Sprzedam wam ciekawostkę. Kask jest ważny przy upadku z motocykla. Chroni głowę przy udezeniu o asfalt a w szczególności bok głowy i twarz. A teraz ciekawostka. Przy uderzeniu czołem np. W słup lepiej kasku nie mieć ponieważ działa jak piłka i o ile głowy może nie urwie to kręgosłup szyjny pogruchota. A powiedział mi to chirurg z SOR, który długo jeździł w karetce a obecnie pracuje na oddziale ratunkowym. Dlatego zawodowcy jeżdżą w kaskuyale mają też kołnierz na szyi lub odpowiedni kombinezon
Chroni głowę przy czym?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów