📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tu się ujawnia orientacja bab w przestrzeni, siedząc za kierownicą, przypierdoliła w ten słupek
Kurwa ta w fordzie chciała chyba cofać i coś chyba poszło nie tak... Zabrać kobietą prawo jazdy!
Dryndziarz sobie ładnie poradził. Brawo za melodię z "Nie lubię poniedziałku".
„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"B. Hicks
Problemy z dupkami.
sanjuro10 napisał/a:
Zabrać kobietą prawo jazdy!
Ale którą kobietą? To działa tak, że wysyłasz kobietę i ona zabiera prawo jazdy?
Trzeba być niezłym młotem żeby przypieprzyć w ten słupek zamiast go przestawić co jak widać wielkiego wysiłku nie wymaga.
zrobili se jaja a babka se samochod rozpieprzyla i kto za zderzak zaplaci?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów