18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pralpunkt 2022-01-20, 19:12 2
Dobrze mówi porównanie do czarnucha to obraza ,
A najgorzej że kurwa zrobiła się taka poprawjosc polityczna że nie możesz mówić czarnuch tylko Afroamerykanin, pedal tylko gej ....bo się obrażą ,Żyda nie możesz skrytykować bo jesteś antysemitą...
Zgłoś
slupczanin 2022-01-20, 21:32
Słupsk pozdrawia!

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
Zgłoś
mazga50 2022-01-20, 21:53 1
Chyba ją bardzo lubię...
Zgłoś
ArkaSzatana 2022-01-20, 22:24 5
Zgłoś
m................l 2022-01-20, 22:26
svenio napisał/a:

Jak dla mnie nie ma czegoś takiego jak równanie ras dla muzułmanów zawsze , będziemy niewiernymi a największym ich marzeniem to zbiorowy behead i zbiorowy sylwester jak w kolonii Dla afrykańczyków będziemy białasami dla latynosów gringos a dla żydów gojami Więc co wyznanie czy rasa to inne obraźliwe określenia na białasów
Na siłę zachód stara się być teraz cool bo setki lat gwałcili , mordowali y rabowali w koloniach to teraz zbierają karmę my nie musimy bo nikogo nie okradalismy jak wester union ani nie zniewalaliśmy, więc mamy prawo być po prostu sobą

A Turków pod Wiedniem kto przepędził? Musimy odpłacić ciemnawym braciom

Zgłoś
janlew 2022-01-21, 0:10 2
Kuleczka napisał/a:

No dokładnie, dlatego naprawdę nie wiem skąd w Polakach biorą się te szlachetne na siłę obronne pobudki względem czarnych xD

W Polakach akurat się nie biorą, ale na miano Polaka trzeba sobie zasłużyć, cała reszta to tylko obywatele RP.
Zgłoś
Adam1908 2022-01-21, 0:52
Mają tam drużynę Czarni Słupsk i o co chodzi?
Zgłoś
Kepeszek 2022-01-21, 14:30 2
adrianthc napisał/a:

Tępa ale konkretna baba. Czarnych to czarnuch a nie jakiś Afroamerykanin.

jaka konkretna? ona nawet nie rozumie konceptu internetowego mema. Myśli, że to czyjś głos w sprawie. Pizda głupia jak garść piachu. Nic wspolnego z byciem konkretnym

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
Wiewór 2022-01-21, 17:52
Ten kraj jest memem

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Kidl3r 2022-01-22, 14:28
Nie mów do mnie czarnuchu...
Zgłoś
whitenegro 2022-01-22, 19:13
Słynna Aldonka z Urzędu Pracy... Ona naprawdę jest taka tępa. Robotę dostała bo należy do partii, sekretarka a nie umie włączyć komputera...
Zgłoś
LouisdeFunes 2022-08-10, 3:00
głupia kurwa zawsze pozostanie głupią kurwą nic tego nie zmieni
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów