A najgorzej że kurwa zrobiła się taka poprawjosc polityczna że nie możesz mówić czarnuch tylko Afroamerykanin, pedal tylko gej ....bo się obrażą ,Żyda nie możesz skrytykować bo jesteś antysemitą...
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.Jak dla mnie nie ma czegoś takiego jak równanie ras dla muzułmanów zawsze , będziemy niewiernymi a największym ich marzeniem to zbiorowy behead i zbiorowy sylwester jak w kolonii Dla afrykańczyków będziemy białasami dla latynosów gringos a dla żydów gojami Więc co wyznanie czy rasa to inne obraźliwe określenia na białasów
Na siłę zachód stara się być teraz cool bo setki lat gwałcili , mordowali y rabowali w koloniach to teraz zbierają karmę my nie musimy bo nikogo nie okradalismy jak wester union ani nie zniewalaliśmy, więc mamy prawo być po prostu sobą
A Turków pod Wiedniem kto przepędził? Musimy odpłacić ciemnawym braciom
W Polakach akurat się nie biorą, ale na miano Polaka trzeba sobie zasłużyć, cała reszta to tylko obywatele RP.No dokładnie, dlatego naprawdę nie wiem skąd w Polakach biorą się te szlachetne na siłę obronne pobudki względem czarnych xD
Tępa ale konkretna baba. Czarnych to czarnuch a nie jakiś Afroamerykanin.
jaka konkretna? ona nawet nie rozumie konceptu internetowego mema. Myśli, że to czyjś głos w sprawie. Pizda głupia jak garść piachu. Nic wspolnego z byciem konkretnym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów