HWD tym rasistom z miasta Slupsk
Co wy pierdolicie, mądra kobieta i równa babka, do tego pani strażak! Parę lat mniej i bym się zakochał chyba
...a w ogóle to ma racje, to całe wstawianie dindusów wszędzie, to jawny antybiały rasizm
Nie noo nie powiedziałabym że to antybialy rasizm tylko działanie mające na celu "równanie ras" w oczach ludzi
Ale domyślam się że to był żart A pani strażak jako nieświadoma swojego rasizmu rasistka została urażona
Na siłę zachód stara się być teraz cool bo setki lat gwałcili , mordowali y rabowali w koloniach to teraz zbierają karmę my nie musimy bo nikogo nie okradalismy jak wester union ani nie zniewalaliśmy, więc mamy prawo być po prostu sobą
Jak dla mnie nie ma czegoś takiego jak równanie ras dla muzułmanów zawsze , będziemy niewiernymi a największym ich marzeniem to zbiorowy behead i zbiorowy sylwester jak w kolonii Dla afrykańczyków będziemy białasami dla latynosów gringos a dla żydów gojami Więc co wyznanie czy rasa to inne obraźliwe określenia na białasów
Na siłę zachód stara się być teraz cool bo setki lat gwałcili , mordowali y rabowali w koloniach to teraz zbierają karmę my nie musimy bo nikogo nie okradalismy jak wester union ani nie zniewalaliśmy, więc mamy prawo być po prostu sobą
No dokładnie, dlatego naprawdę nie wiem skąd w Polakach biorą się te szlachetne na siłę obronne pobudki względem czarnych xD podłapują modę jak wyprani z mózgu i ją rozpowszechniają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów