sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=SKLADZESP&Zesp=150
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Nie jestem żadnym wojującym ateistą, ale to jest śmieszne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ekspertem napisał/a:
A gdzie Parlamentarny Zespół ds. Przeciwdziałania Islamizacji Polski?
Lepiej walczyć z ateistami, którzy najczęściej o religii wiedzą więcej niż sami wierzący i nie trzymają pod pazuchą maczet, nie nawołują do nienawiści na tle wyznaniowym, a jedyne czego chcą to żyć w spokoju.
Za kozojebców niech się PiSowcy wezmą.
Powiedz kurwa gdzie ty masz w Polsce ciapatych? Tu nawet Polacy nie chcą mieszkać, a co dopiero ktoś do nas przyjeżdzał
Ekspertem napisał/a:
A gdzie Parlamentarny Zespół ds. Przeciwdziałania Islamizacji Polski?
Lepiej walczyć z ateistami, którzy najczęściej o religii wiedzą więcej niż sami wierzący i nie trzymają pod pazuchą maczet, nie nawołują do nienawiści na tle wyznaniowym, a jedyne czego chcą to żyć w spokoju.
Niestety to co jest na sadolu to w głównej wierze wojujący ateiści, którzy tylko dążą do wywoływania burd.
niech zrobią cipy Parlamentarny Zespół ds. Przeciwdziałania Islamizacji Polski, bo na tę chwilę ateiści powinni być najmniejszym problemem.
Och staroć nad starocie. Ów zespół jest o wiele zabawniejszy niż się wam wydaje. W teorii każdy poseł może być członkiem takiego zespołu lecz o dziwo kiedy Ryfiński chciał do niego dołączyć spotkał się z odmową. PiS to taki sam troll polskiej polityki co inne partie. A najsmutniejsze jest to iż wielu zwykłych obywateli nadal wierzy takim debilom jak oni. Powołując się niby na przykłady Stalina czy Hitlera. Gdzie Hitler był wierzący zaś Stalin to wychowanek seminarium duchownego.
To nie jest śmieszne. To jest tragiczne, jeszcze trochę i pójdą na krucjatę. Rozniosą nas - Ateistów na widłach
Ciągłe pierdolenie o tym,że powinni założyć Zespół ds. Przeciwdziałania Islamizacji Polski zaczyna powoli człowieka wkurwiać,bo u nas jest tak chujowy socjal,że ręcznikogłowi koledzy na chwile obecną mają głęboko w dupie Polske,bo wyżyć z socjalu tutaj jest kurewsko ciężko
Po pierwsze jak ktoś wspomniał zespół walczący z "ateizacją Polski" uderza w konstytucje i wolność wyznaniową
Po drugie czy te kurwy nie mają innych problemów? Kurwa,niech jeszcze założą zespół ds. zwalczania margaryny z rynku -_-
Po trzecie jeśli to faktycznie będzie działać to jak oni mają zamiar walczyć z ateistami? Powołując "Polską Inkwizycje",stosując tortury i paląc na stosie niewiernych?
Po pierwsze jak ktoś wspomniał zespół walczący z "ateizacją Polski" uderza w konstytucje i wolność wyznaniową
Po drugie czy te kurwy nie mają innych problemów? Kurwa,niech jeszcze założą zespół ds. zwalczania margaryny z rynku -_-
Po trzecie jeśli to faktycznie będzie działać to jak oni mają zamiar walczyć z ateistami? Powołując "Polską Inkwizycje",stosując tortury i paląc na stosie niewiernych?
Sami z pisu, czego mnie to kurwa nie dziwi.
Dziwicie się im, będąc przy korycie za każdą komisję mają dodatkowe profity więc szukają problemów tam gdzie ich nie ma. To samo z całą homofobią i feminizmem..
Dziwicie się im, będąc przy korycie za każdą komisję mają dodatkowe profity więc szukają problemów tam gdzie ich nie ma. To samo z całą homofobią i feminizmem..
PiS PO SLD PSL HWDP czy nie wiadomo ki ch**; te barany rządzą Polską i widzimy efekty... Zamiast zająć się problemem gospodarki czy innym spośród tysiąca to wolą zbijać bąki.
Kto ich kur** wpuścił do koryta?
Kto ich kur** wpuścił do koryta?
mrnobody123 napisał/a:
Oczywiście po raz kolejny PiSowcy tworzą "zespół parlamentarny" (brzmi jak nazwa choroby psychicznej), żeby nałapać kilka tyś. PLN dodatków do poselskiej pensyjki. Boją się, że po likwidacji Funduszu Kościelnego zabraknie chętnych do sponsoringu ruchaczy w czarnych kieckach?
z tego co się orientuję to podpierdolili zespół Twojemu Ruchowi (palikota)
poza tym nie wiem po co w ogóle taki zespół, czyjaś religia to jego własna sprawa, ale rząd chce się wpierdolić widocznie w każdy aspekt życia
poza tym nie wiem po co w ogóle taki zespół, czyjaś religia to jego własna sprawa, ale rząd chce się wpierdolić widocznie w każdy aspekt życia
SQT napisał/a:
Niestety to co jest na sadolu to w głównej wierze wojujący ateiści, którzy tylko dążą do wywoływania burd.
Koleżko, ja tu ateistów widzę w tylko w poważnych sporach. Pianę to biją katole. Niestety na sadolu to większość, to właśnie takie moherowe chrześcijanie, co pierdolą 3 po 3. Jad się leje uszami, wszystkich by do gazu dawali, do każdego strzelali. A w niedzielę grzecznie w kościele klęczą. Tylko, że jak wychodzą to już komuś dupę obrabiają.
hahahhahah ateiści o religii wiedzą więcej od wierzących żal mi was kurwa tępe gimbusy wyczytacie gdzieś w necie jakieś debilne komentarze i powtarzacie to jak mantrę DEBILE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów