📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak hańba dla ruskich - czarnoskóry stróżem normalności.
Mietek7567 napisał/a:
A przed czym ma spierdalac jak nic nie zrobił?
No przeca zapierdalał po mieście jak pojeb - nic nie zrobił jprd.
Ale mnie ten stary dziad z pieskiem w kurwił.
Wiem wina motopizdy, że potrąciła tamką kobietę, jego kolo tez mocniej hamował przed przejściem i to nie jest sprzeczne. Ale te stare dziadzisko, podchodzi do zdarzenia, nie wie kto, co itd. a przewraca moto (w tej sprawie) niewinnemu gościowi.
To tak jak ja bym się zatrzymał do wypadku, a samochód sprawcy był gdzie indziej, a jakaś stara cholera/albo choler, podbił do mojego samochodu i nie wiem lusterko urwał/szybę wybił..... Toć ja bym tego żywego trupa na tej smyczy powiesił.
Wiem wina motopizdy, że potrąciła tamką kobietę, jego kolo tez mocniej hamował przed przejściem i to nie jest sprzeczne. Ale te stare dziadzisko, podchodzi do zdarzenia, nie wie kto, co itd. a przewraca moto (w tej sprawie) niewinnemu gościowi.
To tak jak ja bym się zatrzymał do wypadku, a samochód sprawcy był gdzie indziej, a jakaś stara cholera/albo choler, podbił do mojego samochodu i nie wiem lusterko urwał/szybę wybił..... Toć ja bym tego żywego trupa na tej smyczy powiesił.
Normalnie jechał, na trzecim biegu.
Ja też jeżdżę na trójce po mieście, a dopiero na autostradzie wrzuca mi czwarty bieg. W RAM-ie
Ja też jeżdżę na trójce po mieście, a dopiero na autostradzie wrzuca mi czwarty bieg. W RAM-ie
lacrimal napisał/a:
No przeca zapierdalał po mieście jak pojeb - nic nie zrobił jprd.
Trochę szybciej jechał zatrzymał się jak musiał. Do zapierdalania mu jeszcze daleko.
Nome napisał/a:
Straszne jak Mudżin jest najbardziej kulturalny z towarzystwa... normalnie koniec świata..
Lecisz schematem. A taka jest prawda że czarny może być cywilizowany. Zagrało dobrze pod kopułą to co ma być jak reszta jego ziomków zjebana
Mietek7567 napisał/a:
Trochę szybciej jechał zatrzymał się jak musiał. Do zapierdalania mu jeszcze daleko.
Taka pewnie na forum motopizdowym dostał by medal.
pierwszy raz jestem po stronie zwierzęcia. Dobrze że temu drugiemu motociulowi też się oberwało. Zapierdalali obaj jak pojebani, przejazd na czerwonym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów