📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Krata piw dla policjanta.
Juzwa napisał/a:
Szkoda że nasi milicjanci nie mają takich uprawnień.
Gdyby u nas takie mieli to byś z domu bał się wyjść gamoniu.
biedny pokłos słomy...
xXx5226 napisał/a:
Jeżeli ma IQ wyższe od patologicznej ameby z blokowiska to niemiałby się czego bać inteligencie.
xXx5226 napisał/a:
Jakoś nie odczuwam lęku widząc milicjantów czy innych mundurowych. Mnie się nie czepiają, może dlatego że ich nie wyzywam i niczym w nich nie rzucam. Policja powinna mieć takie uprawnienia, żeby patole srali ze strachu na sam widok policmajstra.
xXx5226 napisał/a:
Są dwie opcje, albo jesteś przestępcą albo masz schizofrenię.
luxpiotr napisał/a:
Jest teźż 3 opcja. Jesteś żałosnym naiwniakiem. nasza policja to z reguły zapatrzone w koeks cymbały. Możeśż być spokojny a i tak będą się czepiać.
Roztarł go na rowie, szkoda że nie ma zdjęć po akcji.
Cheeki napisał/a:
Jeżeli ma IQ wyższe od patologicznej ameby z blokowiska to niemiałby się czego bać inteligencie.
Tępa dzido nie chodzi tu o to czy on jest głupi jak Ty czy trochę mądrzejszy tylko o to jacy kretyni są u nas przyjmowanie do policji.
luxpiotr napisał/a:
Za to ty jesteś zwyczajnie głupi.
xXx5226 napisał/a:
No właśnie mają takie uprawnienia, i co lepsze polscy policjanci mieliby prawo staranować gościa w takiej sytuacji.
Ustawa o środkach przymusu bezpośredniego i broni palnej art. 31 pkt. 1
Środki przeznaczone do pokonywania zamknięć budowlanych i innych przeszkód, w tym materiały wybuchowe, można wykorzystać w przypadkach:
odparcia bezpośredniego, bezprawnego zamachu na życie, zdrowie lub wolność uprawnionego lub innej osoby
przeciwdziałania czynnościom zmierzającym bezpośrednio do zamachu na życie, zdrowie lub wolność uprawnionego lub innej osoby
przeciwdziałania zamachowi na nienaruszalność granicy państwowej
zapewnienia bezpieczeństwa konwoju lub doprowadzenia
ujęcia osoby, udaremnienia jej ucieczki lub pościgu za tą osobą
zatrzymania osoby, udaremnienia jej ucieczki lub pościgu za tą osobą
Powyżej pomyliłem artykuły, zamiast 31 (Pojazd służbowy można wykorzystać w przypadkach, o których mowa w art. 11 pkt 2, 3, 7 i 9-11, jeżeli porusza się jako) dałem 32 Środki przeznaczone do pokonywania zamknięć budowlanych i innych przeszkód, w tym materiały wybuchowe, można wykorzystać w przypadkach, o których mowa w art. 11 pkt 2, 3, 5, 6, 10, 11 i 14..
Sorka źle mi się klikło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów