📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To już wiadomo, skąd ta ekscytacja u poligona
Dobry myk. Piwko dla goscia za wyobraźnie!
Pchlarz po takiej dawce pewnie wykorkuje. A psa otruć nie jest tak łatwo.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
A psa otruć nie jest tak łatwo.
A propos, może byś mi doradził. Jak i czym skutecznie otruć malutkiego pieska, który jest wypuszczany z domu na podwórko raz dziennie na dosłownie kilka minut?
Podkładasz mu gabkę nasaczona tłuszczem, pies gabke połkinie, ona mu zablokuje jelita i pies zdycha z głodu.
plusy:
-żaden dzieciak się nie otruje
-kot nie zeżre, a anwet jak zrżre to chuj z nim
-praktycznie nie do wykrycia
Minusy
-troche trwa nim zdechnie z głodu lub zapalenia organów wewnętrznych.
Nie polecam klasycznych metod czyli szkła, żyletek w kiełbasie bo ludzie dostaja furii i jak zauważą to cały temat jest spalony. Jeszcze jak jakis bachor sie skaleczy lub zatruje to prokurator. A tak mało kto zwróci uwagę na kawałek gabki lezący gdzieś w kacie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
patitati napisał/a:
A propos, może byś mi doradził. Jak i czym skutecznie otruć malutkiego pieska, który jest wypuszczany z domu na podwórko raz dziennie na dosłownie kilka minut?
youtu.be/iVhHtjVOJwA
patitati napisał/a:
Budrys2000 napisał/a:
To już wiadomo, skąd ta ekscytacja u poligona
poligon6 napisał/a:
Dobry myk. Piwko dla goscia za wyobraźnie!
Zobacz Budrys2000, uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Proste. Na początku filmu widać jak spod stołu odchodzi inny "pies". Psy w momencie zapłodnienia "sczepiają się" bo samiec dostaje skurczu podobnego do tego co widać na załączonym filmie" tu jednak w ostatniej chwili suka wyrwała się z objęć samca przez co tamten sam musi sam przez jakieś 20 minut tak postać . Jestem ekspertę, bo mój miał podobny przypadek całkiem niedawno temu.
Kurwa większy niż mój.
Pies z pięcioma łapami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów