📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jeszcze kurwa ma jakieś pretensje, że tylko do pierwszej krwi miał dostać. Niech się cieszy, że żyje w cywilizowanym kraju, bo w innej strefie czasowej to za kradzież ujebaliby mu dłonie.
jak zlapalem u siebie zlodzieja co wpierdolil mi si e do komurki, taka mu deskoterapie odpierdolilem . a to tez taki miejscowy zlodziejaszek kazdy go zna. nikt nic nie mowil jak go widzieli po tej akcji.
andysmith napisał/a:
jak zlapalem u siebie zlodzieja co wpierdolil mi si e do komurki, taka mu deskoterapie odpierdolilem . a to tez taki miejscowy zlodziejaszek kazdy go zna. nikt nic nie mowil jak go widzieli po tej akcji.
U mnie w bloku jak byłem mały mieszkała taka pato rodzina- ojciec z synem. Włamywali się do komórek i kradli. Ojciec swego czasu na kradzieży rowerów ich przyłapał, ale nie pamiętam jak się to skończyło, miałem może 6 lat i w dupie to miałem. Innym razem kratę do wycierania butów z przed klatki synalek wyciągnął i wychodząc się potknąłem i wpadłem w krzaki, ale to już nastolatkiem byłem. Każdy wiedział, dowody były, oni nadal kradli.
Rozum mówi nie, ale serce mówi jeszcze raz po kręgosłupie..
Pacjent poddany deskoskopi
strasznie łagodny ten zabieg :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów