📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
C🤬j że gluty wp🤬la. Do zrobienia jest, ale bez całowania.
ktoś tu jest bardzo zdesperowany
baronturbina napisał/a:
C🤬j że gluty wp🤬la. Do zrobienia jest, ale bez całowania.
Jak w nosie i w gębie ma takie rarytasy, to pomyśl, co w piździe musi mieć. Strach c🤬ja wkładać...
itakiniehehe napisał/a:
ktoś tu jest bardzo zdesperowany
Znaczy ja jestem z LPG i nieheteronormatywny.

K🤬a wytłumaczcie mi dlaczego? Co mają w tych głowach żeby jeść kozy?
Albo wąchanie palca grzebalca? No k🤬a
Zapach benzyny, obory to jeszcze zrozumie że to jest tak poj🤬e ze aż chce się powąchać no ale palca grzebalca zapach odbytu? Ja p🤬le nie
Albo wąchanie palca grzebalca? No k🤬a
Zapach benzyny, obory to jeszcze zrozumie że to jest tak poj🤬e ze aż chce się powąchać no ale palca grzebalca zapach odbytu? Ja p🤬le nie
Przyszła dziewczyna Halmana na 100%
Niemiec płakał jak sprzedawał xD

Niemiec płakał jak sprzedawał xD

PanKukuruźnik82 napisał/a:
a c🤬ja do buzi to się brzydzi wsiąść...
Co zrobić? Wziąć !!! K🤬a ja p🤬le...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie