📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jakie są możliwości, żeby takiego większego pchlarza unieszkodliwić bez odpowiednich narzędzi. Np. podobna akcja ale zamiast murzyna - jest człowiek, np. Twoje dziecko... ciekawe co można w takiej sytuacji zrobić.
Beny_Kuleczka napisał/a:
Przeczytałam 'dwa pitbulle piją żubra'
Ja też tak przeczytałem, widzę, że wielkie umysły myślą podobnie
Każdy pies jest agresywny jak go się źle wychowa, tylko że pitbulle mogą zrobić więcej szkód niż yorki. Yorka kopniesz i pęknie, pitbulla kopniesz i baj baj noga odgryziona.
Jestem szczęśliwym posiadaczem psa mordercy i w życiu nikomu krzywdy nie zrobił. Może po za jedną akcją jak się szarpałem z kumplem dla zabawy, rzucił się w mojej obronie, ale szybko na dupie usiadł na komendę.
Co do piesków z filmiku... zachowały się dobrze, broniły posesji. Nie brońcie kolesia, nie mówcie, że psy mordercy się na niego rzuciły, mógł tam się nie wpierdalać.
Jestem szczęśliwym posiadaczem psa mordercy i w życiu nikomu krzywdy nie zrobił. Może po za jedną akcją jak się szarpałem z kumplem dla zabawy, rzucił się w mojej obronie, ale szybko na dupie usiadł na komendę.
Co do piesków z filmiku... zachowały się dobrze, broniły posesji. Nie brońcie kolesia, nie mówcie, że psy mordercy się na niego rzuciły, mógł tam się nie wpierdalać.
Nawet białe psy nie lubią ciapatych i czarnuchów. Pełna puszka piwa dla tego psiaka
SpeedyG napisał/a:
Czekamy na ból dupy dresów, że to nie wina psów tylko właścicieli że je tak wychowali i w ogóle pitbulle to najbardziej przyjazna i spokojna rasa psów na świecie.
rotfl, dres to Cię zrobił.
Dog argentyński i kanaryjski?
SpeedyG napisał/a:
Czekamy na ból dupy dresów, że to nie wina psów tylko właścicieli że je tak wychowali i w ogóle pitbulle to najbardziej przyjazna i spokojna rasa psów na świecie.
Jesteś jebanym idiotą. Psy zrobiły to co do nich należało. Bronisz śmiecia, który opierdala ludziom chaty. Faktycznie lepiej by było ujebać mu ręce przy samych łokciach ale los chciał inaczej.
Szkoda psiaka.
Kot_Schrodingera napisał/a:
taaa przyjazne to są ratlerki albo chihuahua
Zgadza się. Niektóre gryzonie są naprawdę milusie
Super zauważyłem napis że akcja zaczyna się w 41 sekundzie dopiero po 40 sekundach zmarnowanego życia
Pierdolony idiota, widać że w szkole to bąki zbijał, nie wiem czy ktoś pamięta, ale mnie uczona jak się zachować w takiej sytuacji skurczyć się i położyć ramiona na szyi zaplatając je na karku w ten sposób, narażamy się na pogryzienie rąk i innych części ciała ale najważniejsza szyja jest chroniona, gdyby tak zrobił to trafił by do szpitala, ale by przeżył a tak to umarł na własne życzenie
Wszyscy, komu los psiaka jest bliższy, niż człowieka (nawet złodzieja). Mam szczerą nadzieję, że kiedy już odkleicie brudne od spermy (kobiety też- od ojca) łapy od klawiatury, a natura znów coś popierdoli i zezwoli wam się rozmnożyć; wasze bękarty zostaną tak napadnięte (najlepiej w stosunkowo młodym wieku, żeby się życiem nie zdążyły nacieszyć), a ja mam nadzieję będę jedynym do pomocy. Wyciągnę wówczas telefon i będę się śmiał jednocześnie rzucając kamieniami w wasze śmiecie. Ale wydaję mi się, że kara jako taka już was spotkała- bowiem jak mówi stare przysłowie- z kurwy i złodzieja dobrego potomka nie będzie.
Jak najskuteczniej uwolnić się od psa w takiej sytuacji o ile to w ogóle możliwe jest jakiś sposób? Czekam na opinie ekspertów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów