📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mosze_Borcuch napisał/a:
może i wygląda jak gówno, ale za to wszędzie nasrane
mordo, to jest gówno, tylko rzadkie
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
mordo, to jest gówno, tylko rzadkie
Obydwoje sie mylicie bo to jest szejk z gówna i szczochów wymieszany z wodą ze świętej rzeki Ganges
@Mister_Klex: moja kobieta przeczytała o Gangesie w książce, na razie jest na etapie świętej rzeki..
Generalnie jak ktoś ma zatwardzenie to ten napoju napewno mu pomoże
Generalnie jak ktoś ma zatwardzenie to ten napoju napewno mu pomoże
Ni chuja, byłem kilka razy, jem tylko w restauracjach, na zewnątrz chuj wie jakiego syfa się przygarnie.
Kurwa brudasy jebane aż mi się rzygać chce na sam widok tego kurestwa
baronturbina napisał/a:
Freddie żyje!
Jeśli reinkarnował w spoconego hindusa to ostra karma go dopadła
oj tam, dopierdzielacie się, może i wygląda jak sraczka, ale za to smakuje jeszcze gorzej
A ludzie tak napierdalają na SANEPID. Gdyby nie ta instytucja to u nas byłoby tak samo…
Aaltonen napisał/a:
A ludzie tak napierdalają na SANEPID. Gdyby nie ta instytucja to u nas byłoby tak samo…
Nie mam nic przeciwko tej instytucji, ale wątpię. Pamiętam jak było na gospodarstwach rolnych w latach 90s, nikt tego nie kontrolował, a wszystko było jak trzeba.
Często jadłem u babci jednej, drugiej, czy u innej osoby na wsi i nie pamiętam żebym kiedykolwiek miał problemy po takiej atrakcji. Już na pewno nigdy nie widziałem takiego chlewu jak w indiach, nawet w stajni było czyściej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów