Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
g................k 2009-02-28, 12:53
O kurwa, niesmaczne....
Zgłoś
Avatar
grauper 2009-02-28, 19:35
Szczur najlepszy
Zgłoś
Avatar
k................3 2009-03-04, 23:13
to ja już wolę mięso z pizdy i siekane glizdy
Zgłoś
Avatar
.................. 2009-05-08, 23:50 5
A tu chińskie przysmaki.















Zgłoś
Avatar
sethia 2009-05-09, 8:56
robaki, węże itp to ok ale te małe pieski to ja już nie wiem po co, przecież w tym ani mięska ani innych dobrych kawałków nie ma
Zgłoś
Avatar
.................. 2009-07-20, 0:49
Te koniki były głęboko zanurzone...



... ale w gorącym oleju.


Posiłek powinien również cieszyć oko.

Zgłoś
Avatar
Człapi 2009-07-20, 2:52
mięso- ważne że mięso z robali conajwyżej świerszcze ;)smakowe w karmelu
Zgłoś
Avatar
s................b 2009-07-20, 8:14
Kurwa aż zgłodniałem Co by tu przegryźć ??
Zgłoś
Avatar
.................. 2009-07-20, 8:16 1
sukkub napisał/a:

Co by tu przegryźć ?



Kabel sieciowy pod napięciem.
Zgłoś
Avatar
s................s 2009-07-21, 12:10
a co do mózgu to przegięcie... smażony mózg świni jest pyszny ;]
Zgłoś
Avatar
.................. 2009-09-03, 11:29 1
Kawior, ale czy zawsze musi być z bieługi?









No nie.

Zgłoś
Avatar
A................. 2009-09-03, 23:29
Widać u nich bida skoro robale wpierdalają
Zgłoś
Avatar
marna 2009-11-06, 21:55
Zobacz najdziwniejsze potrawy świata.

Ekstremalne przeżycia w kuchni? Na serwisie timesonline.co.uk znalazła się lista kilku dość dziwnych potraw jakie można zamówić w restauracjach w różnych zakątkach świata.

Sernik z aligatora (USA)

Sama zbitka tych wyrazów wydaje się nieporozumieniem. Co ma wspólnego drapieżnik z bagien z słodkim kawałkiem ciasta? A jednak kawiarnia Jacque-Imo’s z Nowego Orleanu serwuje takie serniki z mięsem aligatora.



Gorzki melon (Azja/Afryka)

Niezwykle gorzki dzięki zawartości charantyny, substancji wykorzystywanej w lekach dla cukrzyków (reguluje poziom cukru we krwi). W Pakistanie nauczyli się go jeść z jagnięciną i całą góra przypraw. Potrawa nazywa się karela gosht.



Salceson ozorowy (Niemcy/Polska)

Czy może
być lepsza wędlina kanapkowa niż Zungwewurst? W przekroju poprzecznym widać wszystkie świńskie języki z jakiej ją zrobiono.



Kurze kolanka (Chiny)

Niektórzy lubią skrzydełka, inni piersi. A w Chinach jak widać upodobali sobie stawy. W sosie sim-sum. Kolanka smaży się na głębokim tłuszczu i podaje ułożone w stosiki na talerzach. Ponoć prawie nie ma kości.



Haggis (Szkocja)

Dzieło wprost ze szkockiej książki kucharskiej. Przyrządza się go z owczych podrobów (wątroby, serca i płuc), wymieszanych z cebulą, mąką owsianą, tłuszczem i przyprawami, zaszytych i duszonych w owczym żołądku.



Żywy homar (Azja)

Obsesja na punkcie świeżego jedzenia posunięta o krok za daleko. Podawane jako sashimi, mięso wydłubywane jest z żywego homara, formowane w porcje i układane wewnątrz skorupu jeszcze żywego zwierzęcia.



Natto (Japonia)

Nieciekawie pachnący glut ze sfermentowanej masy sojowej. Zawiera probiotyki, które ułatwiają trawienie i przyswajanie składników odżywczych. Wyjątkowo zdrowe, aczkolwiek nieprzyjemne jedzenie. Podawane najczęściej z ryżem.



Opuncja (Meksyk)

Można jeść nie tylko mięsiste owoce tego kaktusa ale i samą roślinę. Wystarczy usunąć kolce a płaskie kawałki kaktusa można jeść na surowo, grilować, gotować i smażyć. Bogaty w minerały i witaminy.



źródło: sfora.pl/Czy-wlozylibys-to-do-ust-a13508
Zgłoś
Avatar
.................. 2009-11-18, 10:35
Sushi:



























Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem