Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
We Wrocławiu też wylizują podpaski?
Mogłeś mnie panie kolego nie poprawiać, to bym spokojnie zasną z niewiedzą że jednak wyjada "dżemik"...
A tam dżem z pizdy dobra rzecz.
[ Dodano: 2025-01-06, 21:06 ]
@: Dobrze pisze nawet poo pijaku, te matoly nie wiedza co to jest glod bo u mamy na garnuszku siedza,ale kiedys tego glodu zazjaja i zmienia zdanie.
Z pewnością, pierwsza rzecz gdy będę na głodzie pomyślę że opierdole krew z pizdy.
[ Dodano: 2025-01-06, 21:09 ]
Przecież to ściema ,krew miesiączkowa jest ciemniejsza ,a każda szanująca się kobieta podpaskę zwija przed wyrzuceniem
Próbowałeś że wiesz ? Jakoś nigdy mnie nie kusiło aby zobaczyć jak wygląda krew miesiączkowa.
plukCzytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
Nadawał byś się do Policji z takim IQ XD
Jak bardzo musisz być najebany, żeby nie odróżnić jedzenia od lizania krwi z podpaski. O ile to może być ustawione, tak bardziej zastanawia mnie, jak bardzo Twoja percepcja jest zjebana
Może niedługo będziesz bronił swojej matki, bo nie zauważysz, że nie je kaszanki, a ciągnie pęto czarnucha, którego spotkała w galerii handlowej
Hahaahahahahaha, czader 😂😂😂😂💪💪
W sumie można na tym zaparzyć herbatkę różaną i też będzie psychopatycznie. W końcu przecież wszyscy tutaj mają zadatki na psychę
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
Dojebałeś komentarz sugerując się opisem 😅
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów