📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Pojedynek okularników
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy myślałeś, że widziałeś już wszystko...wtedy pojawia się ten jegomość w akcji 🤮
Czy jest jakaś szansa na to ,że to jednak fejk?
Zlizywanie dżemu z czystej podkładki higienicznej nowej z pudełka to jeszcze nic takiego.
[ Dodano 2025-01-05, 23:02 ]
Powiedzcie że to fejk...
Zlizywanie dżemu z czystej podkładki higienicznej nowej z pudełka to jeszcze nic takiego.
[ Dodano 2025-01-05, 23:02 ]
Powiedzcie że to fejk...
Kurwa na hardzie jest osobny dział fekalia. Wpierdalajcie tam takie gówno bo 90% ludności sadistika śmieje się jak dziecko zostanie przerobiona na mielonkę ale czegoś takiego nie zdzierze
Ojejku jakie wrazliwe duszyczki sie zlecialy
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
Pewnie jakiś nasz kolega z piwnicy poszedł się przewietrzyć po świętach
Klasyk50 napisał/a:
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
Ty chyba nie zauważyłeś, co tutaj się odjebało...
Steven_Seagull napisał/a:
Ok, zwracam honor! Jestem trochę podpity! Po twoim komentarzu obejrzałem jeszcze raz! Czy to jest kurwa podpaska?!
[ Dodano: 2025-01-05, 23:52 ]
Steven_Seagull napisał/a:
Masz piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów