18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
J................k 2020-01-21, 18:03 1
Zgłoś
T................y 2020-01-21, 18:34 2
Pewnie jakby fajna pani się nie przyglądała, to facet spierdalałby aż by się kurzyło
Zgłoś
freaky 2020-01-21, 18:37 15
Zgłoś
p................e 2020-01-21, 19:26
Ooo mandacik się należy za znęcanie się za zwierzętami
Zgłoś
kamillo16 2020-01-21, 19:30 8
Kiedyś jak byłem nad rzeką z kumplami też przystartował do nas łabędź, a że kumple z miasta a ja no cóż.. chwyciłem za szyję na chwilę i już przestał być agresywny. Na gęsi też to zadziała, sprawdzone
Zgłoś
tarcer123 2020-01-21, 20:03 11
Up a potem obudziles sie z ich fujarami w pysku...
Zgłoś
35i 2020-01-21, 20:08 12
tarcer123 napisał/a:

Up a potem obudziles sie z ich fujarami w pysku...

Dokładnie. Pewnie śniło mu się, że to szyja łabędzia. A to nie była szyja i nie łabędzia.
Zgłoś
90kondzio90 2020-01-21, 20:20 2
kamillo16 napisał/a:

Kiedyś jak byłem nad rzeką z kumplami też przystartował do nas łabędź, a że kumple z miasta a ja no cóż.. chwyciłem za szyję na chwilę i już przestał być agresywny. Na gęsi też to zadziała, sprawdzone

Baajki piszesz kolego! Jak by ci labądź że skrzydła zajebał to byś się zesrał
Zgłoś
Dannybow 2020-01-21, 20:30 7
Kurwa to jest starsze niż przeciętny użytkownik kwejka...... Ludzie......
Zgłoś
korowiow777 2020-01-21, 20:52 8
Raz przeżyłem atak łabędzia na kanałach na Odrze. Skurwiel rozpędzał się na nas jakieś 150 metrów. Byłem z ojcem na małej łódeczce z silnikiem elektrycznym. Narobił nam stracha odpędzaliśmy go wiosłem. Bałem się że nas wjebie do wody tak napierdalał w burtę skrzydłami. Kto tego nie przeżył nie zrozumie. Kilka tygodni później w radio słyszałem o złamaniu ręki przez łabędzia wędkarzowi. Wierzę, że to możliwe. W obronie gniazda są nieobliczalne. A na wodzie to on jest kozak a Ty nie

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
klos79 2020-01-21, 21:47
Ja jestem fajter-to taki od wpierdolu majster!
Zgłoś
jakuzapk 2020-01-21, 21:48 2
widzę że na długo matka dała Ci szlaban.

żarcie może drożeć.
Wódki kurwy nie ruszać !
Zgłoś
twentyfree 2020-01-22, 0:25
Dannybow napisał/a:

Kurwa to jest starsze niż przeciętny użytkownik kwejka...... Ludzie......

jakuzapk napisał/a:

widzę że na długo matka dała Ci szlaban.

#1 az dzwine ze tylko jeden komentarz
#2 hahahahah
#3 ponad 100 piw pod tym kwejkowym gownem sprzed 15 lat??? jebane przedszkole nie sadol
Zgłoś
gorakldz 2020-01-22, 7:27
Mógł zajebać podstawowego Lołkinga i po problemie, inteligent jeden.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów