Zemsta za gęsiego kuzyna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zemsta za gęsiego kuzyna.
Pewnie jakby fajna pani się nie przyglądała, to facet spierdalałby aż by się kurzyło
Kiedyś jak byłem nad rzeką z kumplami też przystartował do nas łabędź, a że kumple z miasta a ja no cóż.. chwyciłem za szyję na chwilę i już przestał być agresywny. Na gęsi też to zadziała, sprawdzone
tarcer123 napisał/a:
Up a potem obudziles sie z ich fujarami w pysku...
Dokładnie. Pewnie śniło mu się, że to szyja łabędzia. A to nie była szyja i nie łabędzia.
kamillo16 napisał/a:
Kiedyś jak byłem nad rzeką z kumplami też przystartował do nas łabędź, a że kumple z miasta a ja no cóż.. chwyciłem za szyję na chwilę i już przestał być agresywny. Na gęsi też to zadziała, sprawdzone
Baajki piszesz kolego! Jak by ci labądź że skrzydła zajebał to byś się zesrał
Kurwa to jest starsze niż przeciętny użytkownik kwejka...... Ludzie......
Raz przeżyłem atak łabędzia na kanałach na Odrze. Skurwiel rozpędzał się na nas jakieś 150 metrów. Byłem z ojcem na małej łódeczce z silnikiem elektrycznym. Narobił nam stracha odpędzaliśmy go wiosłem. Bałem się że nas wjebie do wody tak napierdalał w burtę skrzydłami. Kto tego nie przeżył nie zrozumie. Kilka tygodni później w radio słyszałem o złamaniu ręki przez łabędzia wędkarzowi. Wierzę, że to możliwe. W obronie gniazda są nieobliczalne. A na wodzie to on jest kozak a Ty nie
jakuzapk napisał/a:
widzę że na długo matka dała Ci szlaban.
#1 az dzwine ze tylko jeden komentarz
#2 hahahahah
#3 ponad 100 piw pod tym kwejkowym gownem sprzed 15 lat??? jebane przedszkole nie sadol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów