Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może to dla was będzie zaskoczeniem, ale jest 100% pewność, że tam gdzie mieszkacie, też x lat temu żyły dzikie zwierzęta...
We Warszawie żyły?
Te ekoterrorysto, jeżeli dany teren nie jest chronionym rezerwatem to człowiek może go zasiedlić, a jak już zasiedli ma prawo bronić siebie i swój dobytek.
Także zamknij obrzydliwy ryj.
dlatego człowiek to największe ścierwo tej planety, które zniszczy wszystko dla pieniędzy, zasiedla się gdzie mu pasuje a później ma pretensje do całego świata tylko nie do siebie, dlatego zamknij ryja szmato i nie wyjeżdżaj mi z chronionymi terenami bo za pieniądze to z tego chronionego terenu to jutro może być Disneyland bo się jakiemuś miliarderowi tak uwidzi. A wilki maja prawo polować i karmić potomstwo i bronić siebie i swoje stado. a jak nie potrafi upilnować psów i stada owiec to jest pizdą a nie hodowcą i głową rodziny.
Po drugie - nie jest możliwe, by krokodyl "połknął go w całości" (jak twierdzą u źródła). Krododyle nie mają jak żuć (brak odpowiednich mięśni żuchwy oraz odpowiednich zębów)- ofiara jest rozrywana, a następnie połykana w kawałkach.
święte kurwa słowa! resztę dawać
PS: Dlaczego tych kurwa gadów nie wypierdolą co do jednego... w każdej sadzawce jeziorku basenie rzeczce może siedzieć takie gówno ... wymordować i zbierać skóry bo cena podskoczy robić z nich mielonkę dla bezdomnych i kotów psów!
PS2: potrzebujemy pomocy w Bieszczadach u rodziny na wsi grasują wilki zjadają psy koty cielaki i setki owiec... urząd miasta powiatu nic nie robi, znacie jakąś metodę na wykurwienie wilków?!?!?!?! tragedia o 4-6 rano psy znikają
Kto normalny trzyma psa na łańcuchu ?! Co za wiocha ?
A dwa to trzeba mieć chociaż podstawową wyobraźnię żeby wiedzieć że jak usuniesz jakieś zwierze z ekosystemu to może pojawić sie problem - Chinole już raz wymordowali wróble i potem umierali z głodu milionami bo szkodniki zeżarły im uprawy .... Tu nie trzeba być ekoświrem tylko zdawać sobie sprawe ze złożoności przyrody.....
A pasterstwo polega od tysiącleci na tym że sie pilnuje stada nocą jak sie nie chce mieć zjedzonych owiec A nie kurwa śiedzieć w domu walić browce i narzekać na wilki...
Krew mnie zalewa jak czytam brednie miejskich debili o ochronie wilka, nie ogarniają otaczającej ich rzeczywistości i próbują stawiać zwierzęta wyżej od ludzi. Parafrazując klasyka, naoglądali się Kingi Rusin, naczytali pierdół o żabkach i na siłę próbują zainteresować tym innych.
chciałem ci wyjaśnić czym jest ekosystem ale po tym co napisałeś widzę że jesteś kretynem więc sobie daruje.
nie mów mi co było 100 lat temu, wilki są nieodłącznym krajobrazem Bieszczad i jak słyszę takie pierdylenie jak się ich pozbyć to mnie krew zalewa na takich debili, nie pasuje to wydupcać do miasta.
Pozbyc sie to nalezy tych pizdeuszy co jpojada w Bieszczady, połażą chwile po górce i juz wielce przyjażni dla środowiska, a w miedzyczasie wypierdola tone smieci na szlakach i po przydrożnych rowach, Niezadko przy okazji pozbywająć sie kundli.
Druga sprawa czemu mam do miasta wypierdalać skoro stac mnie mieszkac na wsi. mondry Ty ??
Jebać ekoświrów, tak samo jak krokodyle, wilki i bezpańskie psy. Wszyscy razem do zoo, najlepiej do jednej klatki. Wróg własnej ojczyzny to gówno i pierdolone ścierwo, wróg własnej rasy to lepiej nie mówić, ale na zoofilskich wrogów ludzkości to kurwa słów nie ma.
liczę, że takie gówno chodzące godne tylko zdeptania krzywego ryja w beton jak ty będzie najbardziej cierpieć z powodu wpierdalania się w nature nadintensywnie. kurwa nawet do pieca bym cie nie wrzucił pizdo, za wolno byś zdychał.
wrogiem ludzkości jest ta spierdolina końska, która nie szanuje natury, bez której byśmy dnia nie przeżyli. takie jebane śmiecie nie rozumiejące tego to największe szkodniki, które się nadają tylko do wpierdolenia tępego łba w beton.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów