📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuj do dupy kierującemu busem.
0700zglossie napisał/a:
Chuj do dupy kierującemu busem.
Smartfonowy gimbus się obsrał
Własnie, że kierowca zajebiście zrobił. Trzeba rozjeżdżać takich cwelików w rurkach.
Zdążył zmienic status na fb na umierajacy?
Złoże się, że pisał post z pytaniem na grupę: jak uciec przed busem wjeżdżającym prosto w dupę.
PietiaGoras napisał/a:
Smartfonowy gimbus się obsrał
Własnie, że kierowca zajebiście zrobił. Trzeba rozjeżdżać takich cwelików w rurkach.
andrzejrobert75 napisał/a:
Zdążył zmienic status na fb na umierajacy?
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:
Złoże się, że pisał post z pytaniem na grupę: jak uciec przed busem wjeżdżającym prosto w dupę.
A czy wy przygłupy widzicie że on stoi na chodniku? Zaraz pewno będzie to co nie słyszał? Może miał słuchawki w uszach, Mógł tam nawet w kimę iść a tego busa tam być nie powinno, a kierowca dzban i chuj mu w dupę jak już pisałem wcześniej, jedzie po chłopie bus mu skacze i chuj cofa dalej.
@Up
Może myślał, że najechał na niemowlę to kontynuował.
Może myślał, że najechał na niemowlę to kontynuował.
Normalnie magik, znika i go ni ma
smatrfoniarz czy nie - pierdolony kierowca busa nie zasługuje aby żyć
przepis zakazujący jeżdżenia po chodnikach po coś jest
przez takich debili giną ludzie - niewinni ludzie
przepis zakazujący jeżdżenia po chodnikach po coś jest
przez takich debili giną ludzie - niewinni ludzie
"No i mamy fajny materiał na sadola "
Gówno, a nie ciekawy materiał. Tak samo ciekawe jak sześćdziesiąty odcinek deskoterapii.
Gówno, a nie ciekawy materiał. Tak samo ciekawe jak sześćdziesiąty odcinek deskoterapii.
normalna akcja dla kierowcy busa
wyszedł, popatrzył, stwierdził zgon i poszedł w pizdu
na doświadczonku widać
wyszedł, popatrzył, stwierdził zgon i poszedł w pizdu
na doświadczonku widać
kurwa, pieszy stoi na chodniku, jak nie na chodniku to gdzie na stać??? jedynym dzbanem tutaj jest kierowca samochodu który sobie jezdnie zrobił z chodnika
tak samo było z mojś teściową stała na chodniku i jakiś baran cofał trochę ją poturbował ale wygraliśmy sprawe w sądzie----a ten baran w sądzie mówi a ta pani musiała tam stać-----sędzina tak się wkurwi@a że gosciu zapłacił dość spore oczkodowanie .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów