Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wina rodziców.. żaden normalny rodzic nie kupuje 13 latkowi telefonu komórkowego!! jak robicie sobie te brzydkie bachory to się nimi zajmujcie a nie pozwalacie technologi je wychować
Nie zesraj się tylko.
wina rodziców.. żaden normalny rodzic nie kupuje 13 latkowi telefonu komórkowego!! jak robicie sobie te brzydkie bachory to się nimi zajmujcie a nie pozwalacie technologi je wychować
Żaden normalny człowiek nie robi bachora, żeby tylko kasę marnować na kaszojada, i nie mieć żadnych korzyści.
Żaden normalny człowiek nie robi bachora, żeby tylko kasę marnować na kaszojada, i nie mieć żadnych korzyści.
co ty pierdolisz?
jak masz dzieciaka to zajebiście mi go żal.
Na tym samym przejściu kilku gówniarzy z moj podstawki rozsmarowało. Przez kilka lat. Także ten..
Już nie przesadzaj walkmany/mp3/mp4 i inne nawet na płyty cd były od dawien dawna. Zerknij na gościa co kończy przechodzić po drugiej stronie.
Jak dla mnie przejście starego typu i brak rozumu/instynktu u gówniarza.
Już nie przesadzaj walkmany/mp3/mp4 i inne nawet na płyty cd były od dawien dawna. Zerknij na gościa co kończy przechodzić po drugiej stronie.
Jak dla mnie przejście starego typu i brak rozumu/instynktu u gówniarza.
Gdyby nie ten jebany lód to chłopak zdążył by spierdolić ale wpadł w poślizg i chuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów