No kurde, jak się idzie na akcję i chce ukraść więcej niż jeden przedmiot bierze się torbę. A raczej: zawsze ma się torbę w kieszeni.
Zwłaszcza w Brazylii, mają tam takie fajne torboplecaki, ze sznurkami które można założyć zarówno na plecy jak i trzymać w ręku, a po wszystkim chowasz do kieszeni. I zresztą nawet tam nie kupiłam bo miałam już ze sobą kilka sztuk, bo i do Jewropy ten patent dotarł, tylko z jakiegoś powodu nie są popularne. Tylko Polandia to jedyny kraj gdzie nigdzie tego w sklepie nie widziałam, nawet na Aledrogo nie znalazłam (na pewno gdzieś jest, ale próby szukania zajęły mi dłużej niż miałam cierpliwości).
Zamknij mordę nikogo to nie obchodzi, cycki lepiej pokaż atencyjna cipo
Przestań się mazać, chłopaki nie płaczą.
Dwa tematy dalej taka jedna pokazała cycki waszej bandzie stulejarzy — i jakie reakcje? Gówno chłopu nie zegarek.Zamknij mordę nikogo to nie obchodzi, cycki lepiej pokaż atencyjna cipo
To spróbuj nosić w ich klimacie północnoeuropejskie obuwie.Dokurwiają mnie u nich te klapeczki. Sicarios w klapeczkas xD
Pomyliłam się, temat z cyckami jest sąsiedni (589390 czyli drugi na stronie 18876) wobec tego (589391, 18876.1); za to odległość 589393 od cycków wynosi faktycznie 6 tematów.„Dwa tematy dalej taka jedna pokazała cycki waszej bandzie stulejarzy — i jakie reakcje? Gówno chłopu nie zegarek.”
Ostatnio była informacja o 6 tematach dalej, to znaczy, że jestem coraz bliżej... Już się nie mogę doczekać...
Ale wydaje mi się że kiedy pisałam te słowa, odległość faktycznie wynosiła 2, zaś kolejność w której tematy są wyświetlane nie jest stabilna. Może ktoś z adminów mógłby wyjaśnić nam więcej, jednak podejrzewam że mają to w dupie.
Nie powiem, pomidor.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów