📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tylko baba sie nim zainteresowal az to kurwa nie do wiary.brałbym za żonę od razu
Pistolet był ale torby na łupy już zapomniał...amator
No kurde, jak się idzie na akcję i chce ukraść więcej niż jeden przedmiot bierze się torbę. A raczej: zawsze ma się torbę w kieszeni.
Zwłaszcza w Brazylii, mają tam takie fajne torboplecaki, ze sznurkami które można założyć zarówno na plecy jak i trzymać w ręku, a po wszystkim chowasz do kieszeni. I zresztą nawet tam nie kupiłam bo miałam już ze sobą kilka sztuk, bo i do Jewropy ten patent dotarł, tylko z jakiegoś powodu nie są popularne. Tylko Polandia to jedyny kraj gdzie nigdzie tego w sklepie nie widziałam, nawet na Aledrogo nie znalazłam (na pewno gdzieś jest, ale próby szukania zajęły mi dłużej niż miałam cierpliwości).
Zwłaszcza w Brazylii, mają tam takie fajne torboplecaki, ze sznurkami które można założyć zarówno na plecy jak i trzymać w ręku, a po wszystkim chowasz do kieszeni. I zresztą nawet tam nie kupiłam bo miałam już ze sobą kilka sztuk, bo i do Jewropy ten patent dotarł, tylko z jakiegoś powodu nie są popularne. Tylko Polandia to jedyny kraj gdzie nigdzie tego w sklepie nie widziałam, nawet na Aledrogo nie znalazłam (na pewno gdzieś jest, ale próby szukania zajęły mi dłużej niż miałam cierpliwości).
Prawidłowy podział ról. Faceci polecieli za bandziorami, a kobiety zajmują się rannymi. Ale to tylko w tradycyjnym "niepostępowym" modelu.
pan postrzelony oberwał kulką między nogami.
Lukiluki2 napisał/a:
Będziesz poprawiany
Spod Giewontu rusza krucjata
BigLebovsky napisał/a:
Spod Giewontu rusza krucjata
Jak? Tępy i chciwy Goralenvok miałby urządzić krucjatę w obronie języka polskiego?
Przecież oni Hitlera kochali i chcieli po niemiecku...
W Potopie to jeszcze Jana Kazimierza ratowali, ale potem pokochali innego władcę.
;>
1. Postrzał w odbytnice chyba, weź to teraz tamuj.
2. Gówniaki biorą się za gangsterkę, wygląda to tak jakby jeden kradł smartfony w sklepie, a drugi chytrus co na czatach miał stać nie mógł odżałować i przed sklepem chciał dodatkowo skroić gościa z jego używanego hujaweja
3. W ciapalandzie przed takimi sklepami powinna być fosa i wąskie wejście, pole minowe, smocze zęby, a na wstępie bramki z wykrywaczem metalu i ze czterech ochroniarzy, a nie szyba.
2. Gówniaki biorą się za gangsterkę, wygląda to tak jakby jeden kradł smartfony w sklepie, a drugi chytrus co na czatach miał stać nie mógł odżałować i przed sklepem chciał dodatkowo skroić gościa z jego używanego hujaweja
3. W ciapalandzie przed takimi sklepami powinna być fosa i wąskie wejście, pole minowe, smocze zęby, a na wstępie bramki z wykrywaczem metalu i ze czterech ochroniarzy, a nie szyba.
Tam to na sorze rany postrzałowe w 15 minut załatwiają
SkoPio1 napisał/a:
Jak? Tępy i chciwy Goralenvok miałby urządzić krucjatę w obronie języka polskiego?
Przecież oni Hitlera kochali i chcieli po niemiecku...
W Potopie to jeszcze Jana Kazimierza ratowali, ale potem pokochali innego władcę.
;>
Ej... Ale to było o tobie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów