📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
chocho napisał/a:
Sami biali w autobusie? Co to za kraj? Albo ile lat temu nagrany był ten filmik?
Choćby Polska, rok 2019. Wciąż jest u nas wiele miejsc, w których w autobusie nie uświadczysz nikogo spoza rasy właściwej/ wiodącej.
Putikonto napisał/a:
Dopiero prychnąłem się pod koniec filmu. Wniosek - to nie śmiech wywołuje śmiech. To eksterminacja
Coś ci nie poszło z logiką, Czoczo.
chocho napisał/a:
Sami biali w autobusie? Co to za kraj? Albo ile lat temu nagrany był ten filmik?
To mój drogi Polska, Kielce, linia nr 34, nagranie sprzed kilku dni.
Pozdrawiam i zapraszam.
chocho napisał/a:
Autobus w godzinach porannych, kierujacy sie do pracy, inne kolory jeszcze spia po nocnych eskapadach
Można powiedzieć że żydkom podczas wojny się upiekło
Generalnie mało smaczne aczkolwiek przy temacie ustawy 447 mnie rozbawiło.
chocho napisał/a:
Chyba dlatego się cieszą
Widziałem już ten filmik ale pomyslalem ze obejrzę jeszcze raz i się nie zawiodłem
chocho napisał/a:
Jedna skośna jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów