📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Obrzygane, głupie dziurawce. Wspaniale
I will wear you like a condom.
Nie wylewaj waćpan wina!
A później cyk na czarną kanapę....
Ciekawe czy jak pałę opierdala to też się tak ślini.....
Powalone czasy. Pomyśl, że film, w którym smarkasz kawą już na zawsze pozostanie w internecie. Możesz zignorować ten fakt, ale on pozostanie gdzieś tam z tyłu głowy. I na przykład podczas rozmowie kwalifikacyjnej, będziesz zastanawiać się czy rekruter się uśmiecha, bo dobrze wypadasz, czy może widząc cię przypomniał sobie o pewnym dziele młodzieżowej kinematografii
adam33x napisał/a:
Powalone czasy. Pomyśl, że film, w którym smarkasz kawą już na zawsze pozostanie w internecie. Możesz zignorować ten fakt, ale on pozostanie gdzieś tam z tyłu głowy. I na przykład podczas rozmowie kwalifikacyjnej, będziesz zastanawiać się czy rekruter się uśmiecha, bo dobrze wypadasz, czy może widząc cię przypomniał sobie o pewnym dziele młodzieżowej kinematografii
Wszystko ok, tylko czy taki "rekruter" będzie pamiętał tą twarz , ja nie wiem. Widząc teraz kogoś kto od jebał akcję kilka lat temu , to rozpoznaję go dopiero jak ktoś podrzuci linka z teraz i przed i to dokładnie opisze. Za dużo cymbałów w necie krąży żeby każdego debila spamiętać.
WeZr napisał/a:
Wszystko ok, tylko czy taki "rekruter" będzie pamiętał tą twarz , ja nie wiem. Widząc teraz kogoś kto od jebał akcję kilka lat temu , to rozpoznaję go dopiero jak ktoś podrzuci linka z teraz i przed i to dokładnie opisze. Za dużo cymbałów w necie krąży żeby każdego debila spamiętać.
Niby tak, ale jednak ktoś tego linka podrzuca. Przecież nie jest wykluczone, że ktoś zabłądzi i obejrzy ten filmik za 5, czy 10 lat.
Kto i po chuj nagrywa takie spierdoliny? I kto i po chuj to dalej udostępnia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów