Śmierć w naturalnym środowisku. Mam nadzieję, że wszystkie gołębie z okolicy śmietnika dołącza do śmierdzącego nieba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Sprytna pułapka. Ale na ptactwo najlepsze sa zaostrzone szprychy wbite w ziemie i w zależnosci na co polujemy to rozsypujemy albo ziarna albo umieszczamy młoda kure.
Ptaki jak laduja nabijaja sie na zaostrzone a my mamy dziczyzne na obiat lub ładnie wypchanego jastrzębia.
Ptaki jak laduja nabijaja sie na zaostrzone a my mamy dziczyzne na obiat lub ładnie wypchanego jastrzębia.
poligon6 napisał/a:
Sprytna pułapka. Ale na ptactwo najlepsze sa zaostrzone szprychy wbite w ziemie i w zależnosci na co polujemy to rozsypujemy albo ziarna albo umieszczamy młoda kure.
OBIAT
Gołebie to sa latające szczury, miałem to cholerstwo na dachu. Jakby komuś przyszło do głowy trzymanie dzikich gołąbków, to w tych gniazdach jest pełno obrzeżków (takie kleszcze) . Rozlezie się wam to po domu i może was ugryźć a dalej to choroby itd itd. Od tej pory brzydze się tym.
poligon6 napisał/a:
Ta kurwa i będziesz wpierdalał jebanego dzikiego szczura, który na komputerze mógłby Ci zaktualizować bazę wirusów.
ktos sie wkurwil i mu popelnil samobojstow za te wszyskie obsrane rzeczy
Kurwa, już nie wiem, jaki widok cieszy mnie bardziej - martwy gołąb, czy martwy ukrainiec.
Obydwu rodzajów śmieci nienawidzę po równo.
Obydwu rodzajów śmieci nienawidzę po równo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów