37-letni aktor Ricardo Sena de Macedo Soares, znany jako "Rodrigo Bomba" poniósł śmierć w walce ulicznej w mieście Belém do Pará w północnej Brazylii. Było to wczoraj o godzinie 16 w sąsiedztwie Coquiero, avenida Mário Covas.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Brazylia i 37 lat. Można powiedzieć, że dożył późnej starości.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ola gringo
Kurwa u nich jeszcze grają U2 w radio...
W tv premiera 2 sezonu przyjaciół a do kin wchodzi liberator.
-Ernest Hemingway
W tv premiera 2 sezonu przyjaciół a do kin wchodzi liberator.
Zasadniczo nie mam nic przeciwko napierdalaniu się na ulicy pod warunkiem, że nie wciąga się w to tych, którzy mają, a są Bogu ducha winni. Natomiast nie rozumiem napadów pięciu na jednego, albo kopania w łeb leżącego na ulicy.
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
H.w.d.p.i.a
"Natomiast nie rozumiem napadów pięciu na jednego, albo kopania w łeb leżącego na ulicy."
W Brazylii czasami to jedyny sposób żeby przeżyć.
W Brazylii czasami to jedyny sposób żeby przeżyć.
Nie "poniósł śmierć", tylko "został zamordowany". Do momentu wyłapania kopa na mordę to była zwykła bójka. Za pierwszym i drugim kopniakiem przerodziła się w morderstwo. Morderców należało by gdzieś przykuć, na stałe by gnili we własnym gównie, zmywać lodowatą wodą codziennie i siłą dokarmiać. I tak trzymać ze 20 lat a potem dobić. Niestety, żyjemy w takich czasach, że sprawiedliwość to słowo obce.
kopanie po głowie to nie ładne zachowanie, ale wydaje mi się, że od kopniaka w głowę nie umarł, prędzej bym obstawiał, że zginął poprzez przyjebanie potylicą o beton
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów