📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
denke napisał/a:
Znajdźcie mi czarnucha albo żyda, który po swoich będzie jeździć, np. gifami. Ch*ja, nie znajdziecie.
Masz rację czarni nie jadą po sobie gifami, ani innymi śmiesznymi jpgami. Jak coś im nie pasuje w drugim czarnuchu, to wyciągają spluwę i go rozwalają... Poza tym rozumiem, że dla Ciebie każdy Polak jest wzorem porządności i praworządności, oraz że każdemu Polakowi należy się nasz szacunek, już za samo to, że jest Polakiem? Chłopie, nie wiem co bierzesz, ale musi być mocne.
Inną kwestią jest to, że zakładanie konta tylko po to, żeby napisać tak żenującego posta wydaje się być przynajmniej śmieszne.
Co do obrazka, to średni. Motyw z Jezusem i tekstem "lol respawn" był zabawniejszy.
krotko mowiac: nie moge sie smiac z zadnego polaka bo jest polakiem? zabij sie i kaz mamie wyjebac zwloki na smietnik.
denke napisał/a:
Znajdźcie mi czarnucha albo żyda, który po swoich będzie jeździć, np. gifami. Ch*ja, nie znajdziecie.
Wystarczy popatrzeć na to co robili 'Aremykanie' po wtórnym wyborze Dżordża Dablju Busza na prezia.
Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie nabijał się ze 'swoich'. To tak jak 'rule 34'.
No exception.
Bogu ja rozumiem wskrzeszanie Łazarza czy Papierza na Prima Aprilis, ale tematu z przed pół roku? Nie wspominam, że ty go zakładałeś
Troszkę dawna sprawa, dużo komentarzy, aż szkoda usuwać.
Poza tym nie śmiałbym Bogu tematu przenosić.
Poza tym nie śmiałbym Bogu tematu przenosić.
Linekk napisał/a:
Troszkę dawna sprawa, dużo komentarzy, aż szkoda usuwać.
Zawsze można scalić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów