Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wojtyła nie chciałby chyba być przez ciebie wywyższany, myślę że stawianie Mahometa i Jana Pawła II to nie jest zły pomysł.
moj post byl ironiczny, i raczej porownalem w nim przewodcow religijnych do dyktatorow niz ich jakos wywyzszalem
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.
Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.
Niechaj nasze zwłoki trafią kiedyś na Harda...
Wole zeby ze mnie zartowali i zapamietali niz umrzec anonimowo... Ale to może tylko ja mam takie "parcie na szkło"
Wole zeby ze mnie zartowali i zapamietali niz umrzec anonimowo... Ale to może tylko ja mam takie "parcie na szkło"
Dlaczego nie ma takiej napinki jak śmiejemy się z Hitlera?
Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
To won do garów. Może Ci się na denku papież/jezus objawi
Jak wam tęskno za tym klechom, kulka w łeb i po strachu - razem będziecie się bawić w królestwie niebieskim, a nie pierdolić i denerwować ludzi na sadolu.
Jeżeli ktoś mi napisze ile dobrego zrobił JP2 dla ludzi bezinteresownie, nie mając w tym interesu dla swojej organizacji kościelnej (pomijając integrację na pielgrzymkach) to wtedy może zmienię zdanie o nim.
Cóż, niektórzy wolą słuchać innych niż myśleć samodzielnie i to się nie zmieni nigdy.
Rozumiem, rypać z żydów, murzynów czy żółtych, ale z samych siebie? Panowie, we łbach wam się poprzewracało? Tego typu grafiki latają później po zagranicznych stronkach i leją nie z Wojtyły, a z nas - polaków. Znajdźcie mi czarnucha albo żyda, który po swoich będzie jeździć, np. gifami. Ch*ja, nie znajdziecie.
Rozumiem, że trzeba też się czasem pośmiać z samego siebie, ale zachowajcie umiar. Potem jęczycie, że za granicą się z nas śmieją, a sami się do tego, ku*wa, przyczyniacie.
Czytam ten wątek i śmieję się z większości z Was. Chciałbym jednak przypomnieć, że Wojtyła był polakiem. Sądziłem, że to forum reprezentuje nie najgorszy poziom, ale jednak myliłem się.
Rozumiem, rypać z żydów, murzynów czy żółtych, ale z samych siebie? Panowie, we łbach wam się poprzewracało? Tego typu grafiki latają później po zagranicznych stronkach i leją nie z Wojtyły, a z nas - polaków. Znajdźcie mi czarnucha albo żyda, który po swoich będzie jeździć, np. gifami. Ch*ja, nie znajdziecie.
Rozumiem, że trzeba też się czasem pośmiać z samego siebie, ale zachowajcie umiar. Potem jęczycie, że za granicą się z nas śmieją, a sami się do tego, ku*wa, przyczyniacie.
Jesteś 23 minuty na forum i dopiero teraz zauważyłeś, że to jest popierdolone miejsce? Gratz refleksu
Rozumiem, że z kawałów o Jasiu, Wąchocku też mamy się nie śmiać bo są polskie? To już jest kureska skrajność. Nie tędy droga szkopie.
Jesteś 23 minuty na forum i dopiero teraz zauważyłeś, że to jest popierdolone miejsce? Gratz refleksu
Rozumiem, że z kawałów o Jasiu, Wąchocku też mamy się nie śmiać bo są polskie? To już jest kureska skrajność. Nie tędy droga szkopie.
Tylko że kawałów o Jasiu i Wąchocku nie przetłumaczysz z zachowaniem humoru, cymbale.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów