📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakoś mnie nie rozbawiło. nie dlatego że z papieżem czy z kimkolwiek, widywałem tutaj dobre żarty z papieżem w roli głównej. ten jest po prostu chujowieńki.
a tak na serio to śmieszniejsze od obrońców jedynej słusznej wiary są komentarze typu "to jest sadistic! śmiejmy się z papieża bo to niepoprawne! ha ha! martwy papież, ale sadystyczny dowcip! w sam raz na sadistic! boki zrywać bo to żart z papieża (co prawda nie skapowałem o co chodziło, ale to szczegół, śmiejmy się, bo sadystyczne! ha ha!)" bo podobne komentarze tu bywają. jak dla mnie to w chuj wymuszone i sztuczne.
a tak na serio to śmieszniejsze od obrońców jedynej słusznej wiary są komentarze typu "to jest sadistic! śmiejmy się z papieża bo to niepoprawne! ha ha! martwy papież, ale sadystyczny dowcip! w sam raz na sadistic! boki zrywać bo to żart z papieża (co prawda nie skapowałem o co chodziło, ale to szczegół, śmiejmy się, bo sadystyczne! ha ha!)" bo podobne komentarze tu bywają. jak dla mnie to w chuj wymuszone i sztuczne.
...no coz, panie i panowie, w takim kraju ciemnym mieszkamy, ze na papieza (polskiego oczywiscie) i malysza (polskiego oczywiscie) zlego slowa powiedziec nie wolno... i zwröccie uwage na to, ze t zadyma jest na "sadistic.pl" - a co by sie dzialo na " teleexpresie" ?
ciemnota....
ale po zydach i homosiach sobie pojezdzic, to potrafimy
ciemnota....
ale po zydach i homosiach sobie pojezdzic, to potrafimy
Tabac ty masz swoje zdanie i jesteś wporzo. A teraz idź na demotywatory. I tam zostań.
Gawith napisał/a:
A wyróżnienia też będą?
Kurde, ludzie. Śmiejemy się tutaj ze wszystkiego. Nie ma czegoś takiego, że nie ciśniemy z JPII bo był Polakiem i bliblabla inne pierdoły. Zauważcie, że ciśniecie z Mahometa i jego pobratymców. A z JPII nie można? BA! Można można, i też nie ma granic
A więc spokój już jedni i drudzy. Nie chcesz się śmiać z papieża? To nie oglądaj. Chcesz się śmiać? To się śmiej do łez! I zero kłótni. Bo jak się Cent z ekipą rozgniewają to zamiast żydów pójdziecie do pieca, albo zastąpicie czarnych w Czarnej Kompanii Sadistic.pl
nie no, nie przesadzaj, porownujesz Wojtyle z Mahometem? Naprawde przesada..
to tak jakbys porownal Stalina z Hitlerem conajmniej ;/
EveryDayMosh- odrobineczkę. co prawda ciężko mi porównywać, bo ten co wysłałeś widziałem już jakiś czas temu (być może nawet tutaj ale głowy nie dam), a wiesz jak to bywa z żartami oglądanymi któryś raz. aczkolwiek wolałbym widzieć na głównej ten twój niż ten z prima aprilis (może by się mniej dzieci udzielało w dyskusji, mniej zaśmiecało temat).
Yeeah kolejny wspaniały flamewar który:
- nie zmieni niczyich poglądów na temat wiary
- nie nakarmi żadnego głodnego dziecka ani w Polsce ani w Afryce
- nie rozwiąże problemu AIDS
- w zasadzie nie zmieni niczego poza tym, że pewnym ludziom o mały włos żyłka nie pęknie na czole
A wiecie co jest w tym wszystkim najśmieszniejsze?
Wy, użytkownicy którzy się napinacie, a zwłaszcza Ci, którzy zamordowaliby ludzi którzy śmią mieć odmienne zdanie w sprawie (nieżyjącego już) papieża (a z obecnego sami się śmieją).
Szkoda że Ci ludzie nie szanują innych ludzi, ich poglądów, ich poczucia humoru. Szkoda że rośnie nam strasznie tępę i ograniczone pokolenie. Strasznie agresywna ta religia pokoju i jej wyznawcy. A wystarczy być mądrym i zignorować to z czym się nie zgadzasz. Zwłaszcza na tego typu portalu.
Z drugiej strony Ci którzy próbują być anty-katoliccy na siłę też są nudni, ale przynajmniej nieszkodliwi.
A co do respektu dla religii:
Sam osobiście żadnej religii nie szanuję, ale szanuję ludzi dopóki oni mnie szanują. Pozwala mi to mieć znajomych którzy są osobami wierzącymi i nie zionąć do siebie nienawiścią. Acha - i nie wyznając religi nie jestem mordercą i nie mam ochoty nikomu szkodzić.
Temat dobry do żartowania i krytykowania jak każdy, jak ktoś tego nie rozumie to niech wejdzie na katolistic.pl albo sadistic-bez-zartow-o-papiezu.pl
W Polsce jest wolność słowa i żaden żałosny pseudo-katol-napinacz z klapkami na oczach tego nie zmieni.
- nie zmieni niczyich poglądów na temat wiary
- nie nakarmi żadnego głodnego dziecka ani w Polsce ani w Afryce
- nie rozwiąże problemu AIDS
- w zasadzie nie zmieni niczego poza tym, że pewnym ludziom o mały włos żyłka nie pęknie na czole
A wiecie co jest w tym wszystkim najśmieszniejsze?
Wy, użytkownicy którzy się napinacie, a zwłaszcza Ci, którzy zamordowaliby ludzi którzy śmią mieć odmienne zdanie w sprawie (nieżyjącego już) papieża (a z obecnego sami się śmieją).
Szkoda że Ci ludzie nie szanują innych ludzi, ich poglądów, ich poczucia humoru. Szkoda że rośnie nam strasznie tępę i ograniczone pokolenie. Strasznie agresywna ta religia pokoju i jej wyznawcy. A wystarczy być mądrym i zignorować to z czym się nie zgadzasz. Zwłaszcza na tego typu portalu.
Z drugiej strony Ci którzy próbują być anty-katoliccy na siłę też są nudni, ale przynajmniej nieszkodliwi.
A co do respektu dla religii:
Sam osobiście żadnej religii nie szanuję, ale szanuję ludzi dopóki oni mnie szanują. Pozwala mi to mieć znajomych którzy są osobami wierzącymi i nie zionąć do siebie nienawiścią. Acha - i nie wyznając religi nie jestem mordercą i nie mam ochoty nikomu szkodzić.
Temat dobry do żartowania i krytykowania jak każdy, jak ktoś tego nie rozumie to niech wejdzie na katolistic.pl albo sadistic-bez-zartow-o-papiezu.pl
W Polsce jest wolność słowa i żaden żałosny pseudo-katol-napinacz z klapkami na oczach tego nie zmieni.
dokładnie jak Centurion mówi katolicy uważają że ateiści nie szanują księży itp. idp no to mają racje ale ja jako osoba nie wierząca mam szacunek dla papieża po prostu i tyle a co do obrazka to taki sobie lepszy był ten z kłebkiem wełny ;p
kicek016 napisał/a:
nie no, nie przesadzaj, porownujesz Wojtyle z Mahometem? Naprawde przesada..
to tak jakbys porownal Stalina z Hitlerem conajmniej ;/
Wojtyła nie chciałby chyba być przez ciebie wywyższany, myślę że stawianie Mahometa i Jana Pawła II to nie jest zły pomysł.
@Cent racja twoja,ale to nic w porównaniu z flamewar'em jaki jutro będzie na każdym większym portalu z powodu wiadomej daty.Jutro na Vichanie dzień trolla i będą Cenzopapieża wieszać wszędzie.
No może wieszać to nieodpowiednie określenie
No może wieszać to nieodpowiednie określenie
a moj nick mowi wszystko
CHciałbym W Dupce Jurne Penisy Dwa?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów