A skoro kierowca nie żyje, to można kraść do woli. Akcja z wczoraj BR 277 w pobliżu Laranjeiros do Sul w stanie Paraná
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jebane małpy zdeptaja wszystko żeby tylko coś zapierdolic
Dobrze że kierowca ma jeszcze ubranie
Mam wrażenie że to u nich nie są wypadki tylko specjalnie wywalają jakoś te ciężarówki a potem grupowo je szabrują.
Tylko w porównaniu z murzynami oni lepiej sie z tym kryją tzn sie robią to tak że wygląda to na 1 rzut oka humanitarnie..
No na tym akurat klipie trochę się nie postarali bo mogli by usunąć tego nieboszczyka bo jednak w tłumie sie nie zgubił.
Tylko w porównaniu z murzynami oni lepiej sie z tym kryją tzn sie robią to tak że wygląda to na 1 rzut oka humanitarnie..
No na tym akurat klipie trochę się nie postarali bo mogli by usunąć tego nieboszczyka bo jednak w tłumie sie nie zgubił.
Skurwiele, zero szacunku dla osoby która zginęła, następnym razem mam nadzieję że będą kraść paliwo z cysterny i się sfajczą kutasy
trup obok co za różnica, ważne żeby towar wyciągnąć hit
Pralpunkt napisał/a:
Skurwiele, zero szacunku dla osoby która zginęła, następnym razem mam nadzieję że będą kraść paliwo z cysterny i się sfajczą kutasy
Niewiele się różnią od tych gapiów co przychodzą specjalnie popatrzeć na wypadek, często nawet z dziećmi.
Smutne, że śmieć jest na porządku dziennym dla tych ludzi i już ich to nie rusza.
Pitupitu napisał/a:
Jebane małpy zdeptaja wszystko żeby tylko coś zapierdolic
Przecież jego już dawno wpierdolili na kolacje
przecież czasy faraonów już minęły, że się chowało ziomka z dobytkiem i służbą.... teraz jest bardziej praktyczne podejście, martwemu się już nie przyda, ale żywym owszem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów