18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Śmierć Matki
brudny • 2014-05-01, 20:58
Na wsi u mojej babci jednemu z meneli spod sklepu zmarła matka.
Zebrała się grupa pijaczków by pocieszyć menela sierotę. A on sam całą sytuacje skomentował tak:

Chuj z babką, renty szkoda.

Tu już dochodzą absurdy i konsekwencje polityki socjalnej ale cała sytuacja mnie rozśmieszyła.

Nie było bo zasłyszane ze sklepu na wsi
Zgłoś
kickyourheadoff 2014-05-01, 21:10 1
W wiosce niedaleko mnie menel postanowił wziąc matkę fortelem. Zaproponował niepełnosprawnej wyprowadzenie na słoneczko, a sam zajebał rentę z pod materaca łóżka
Baba siedziała 2 dni i dwie nice na początku kwietnia br, do czasu jak ktoś ze wsi się zainteresował Tymczasem opiekuńczy syn masakrował się przy sklepie
Zgłoś
Bankracy 2014-05-01, 21:55 22
U mnie kiedyś menele puste mieszkanie zajmowali, raz tak popili że na drugi dzień menelica była trupem menel się z martwą menelicą obudził
Zgłoś
Rinko 2014-05-01, 23:16 9
Zgłoś
B................k 2014-05-01, 23:18 1
@Blutok

Haha. Menelica
Zgłoś
k................e 2014-05-01, 23:31 4
Menel sierota. ^^
Zgłoś
A................o 2014-05-01, 23:34
Rinko.
Naprawdę fajna piosenka.
Piwko.
Zgłoś
GTi 2014-05-02, 9:50
W sąsiedniej wsi żul założył się z chłopakami że wyjebie 4 jabole pod rząd w ciągu kilku minut.
Chłopaki kupili mu te jabole, one je wypił i zasnął - tak myśleli. Wysmarowali go na ryju sadzą żeby było śmieszniej i czekali jak się obudzi, jednak się nie doczekali bo pijaczyna zszedł na tamten świat.
Chłopacy za ten "zakład" poszli na dołek.
Zgłoś
Winterstorm 2014-05-02, 9:56 3
@up a powinni jakąś nagrodę dostać w ramach walki z alkoholizmem. W końcu przyczynili się do zmniejszenia liczby ludzi uzależnionych od alkoholu
Zgłoś
bollocks 2014-05-02, 12:19 1
Zmarła mu matka a huj z babką?
Zgłoś
Asteroth 2014-05-02, 13:02
brudny napisał/a:

Tu już dochodzą absurdy i konsekwencje polityki socjalnej ale cała sytuacja mnie rozśmieszyła.

Polityki cocjalnej? Renta sie jej nalezala, a to co z nia robila to juz jej sprawa - skoro dawala ja menelowi, to jej problem. Po to ludzie placa ten zasrany zus, zeby w razie jak im sie noga powinie to zeby dostawali jakies wsparcie zamiast isc krasc.
Kogo ja oszukuje, skladki zus sa zeby prezes zwiedzal swiat i nowe palace powstawaly...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów