18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Smierc motocyklisty
sc33 • 2014-03-18, 18:30
Cytat:

Przed 9 rano w Kończycach Małych doszło do śmiertelnego wypadku z udziałem motocyklisty. Fiat prowadzony przez 80-cio letniego kierowcę z Kończyc Wielkich, jechał ul. Jagiellońską od strony Cieszyna. W pewnym momencie kierowca skręcił w lewo w stronę sklepu. W samochód osobowy wjechał nadjeżdżający z przeciwnej strony motocykl. Niestety, motocyklista zginął na miejscu. Był to 27-latek mieszkaniec Hażlacha. - relacjonuje aspirant Rafał Domagała rzecznik cieszyńskiej policji. Kierowca fiata był trzeźwy, nie odniósł obrażeń.

Wstawiam ku przestrodze bo wiem, ze na tym forum jest tez sporo motocyklistow. Jeszcze nie rozpoczalem sezonu, ale jak widze takie przypadki to odechciewa sie wsiadac na sprzeta. Ciekawi mnie czy jechal zbyt szybko(napewno nie jechal 50km/h i moglo go w tym miejscu oslepic slonce) czy to wina tego dziadka ktory wymusil na nim pierwszenstwo. Jak sie nie podoba to wyjebac w pizdziec i sorki za brak polskich znakow.

Zrodlo
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jabraxx 2014-03-19, 11:43
czemu zawsze jak jest post z motorem to kurwa 3/4 komentarzy wina kierowcy auta.
djakjdkasjdkajskdj piecze dupa strasznie ;s
Zgłoś
kenzol 2014-03-19, 11:49 5
Oficjalnie wina kierowcy samochodu, który zajechał drogę motocykliście...ale gdyby motocyklista jechał z przepisową prędkością, to na pewno by przeżył, albo nawet zdążył wyhamować. Identyczny przypadek zdarzył się mojemu znajomemu we Wrocławiu we wrześniu zeszłego roku. Jadąc aleją Sobieskiego, przy wjeździe z Mirkowa przygrzał w samochód chcący skręcić na Zakrzów na ul. Wilanowską. Samochód niby wymusił pierwszeństwo i zajechał drogę ziomkowi na motocyklu. W dodatku identycznie jak w tym przypadku kierowca samochodu miał ponad 80 lat. Nie zmienia to jednak faktu, że znajomy jechał aż 150 km/h (info pewne) w miejscu gdzie było ograniczenie do 50 km/h. Efekt był taki, że pomimo iż był ubrany w skórzaną kurtkę ochronną, to zginął na miejscu. Jego motocykl przełamał się na pół, auto przewróciło się na bok, a on sam wbił się w ten samochód. Także nie zwalajcie całej winy na dziadka. Sam nie jeżdżę motocyklem, ale wiem jak ciężko zauważyć motocyklistę pędzącego powyżej setki.
Zgłoś
sauciu 2014-03-19, 11:51 1
W tvnie i tak powiedzą, że doszło do katastrofy w ruchu drogowym, którą spowodował młody mężczyzna na motocyklu. Wyślą dwa Błękitne24, a żółty pasek "Z OSTATNIEJ CHWILI" będzie wisiał dwa dni

True story...
Zgłoś
8michal7 2014-03-19, 11:55
Dalej nie rozumiem co ludzie widzą w jeździe motocyklem po asfalcie. Wiem, że fajnie tępić murzynów w ten sposób lecz nic nie odda jazdy w terenie. Nawet nie wygodnie jeździć na czymś takim. Pro po dziadków za kierownicą zgadzam się ze wszystkimi.
Zgłoś
OgarStaryx2 2014-03-19, 11:56
Człowiek może się bezpiecznie czuć tylko i wyłącznie w BWPie a nie w tico, puncie, matizie czy co tam macie.
Skąd Wam się wzięło pojęcie bezpieczeństwo na motocyklu? Kurwa jak widzę kogoś ubranego w strój za kilka tysięcy bo ma być bezpiecznie to śmiać mi się chcę... Sam mam strój ale tylko i wyłącznie ze względów "wietrzno-deszczowych". Wiem, że nawet w pełnym kombinezonie z "żółwiem" pierdolnę przy 100 w znak drogowy to zostanę rośliną.
Moto jest do zapierdalania, latania na gumie, schodzenia do kolana na łuku i odpierdalania lewych akcji z kolesiami. To jest to!

Odpowiadając na pytania niżej. Tak, wyjebałem się na moto- z własnej głupoty.
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2014-03-19, 11:58 5
Motocyklem raczej nie jechał nie wiadomo ile. Motocykl wygląda w miarę w porządku, a i fiat ma tylko drzwi wgniecione. Wystarczy, że motocyklista źle upadnie, skręci kark i wszystko. Można się zabić spadając ze schodów, a wy już piszecie, że zapierdalał nie wiadomo ile.
Zgłoś
Morgennes 2014-03-19, 12:04 1
I dlatego po 60 roku życia obowiązkowe coroczne badania dla kierowców. Bo po za narwaną młodzieżą to właśnie stare dziadki są największym niebezpieczeństwem. Kiedy stojąc na pasach albo włączając się do ruchu widzę takiego dziadziusia przyklejonego do kieryki, który paralitycznymi ruchami próbuje coś zrobić to mam wątpliwości, a jak jeszcze ma coś większego niż pikaczento z podtlenkiem LPG no to ryzyko wzrasta kilkukrotnie. Z wiekiem traci się te umiejętność i to powie każdy instruktor nauki jazdy jaki pracował z osobami starszymi. Generalnie "dawcy narządów"na jednośladach (i nie tylko) to druga grupa zagrożenia ale nie każdy młodzian to wariat za to większość osób starszych nie jeździ zbyt pewnie.
Zgłoś
mastmc 2014-03-19, 12:05 3
Oczywiście na motocyklistów nie można nic powiedzieć 'bo to zapierdalanie to ich pasja' a starszych ludzie 'w ogóle się powinno rozstrzelać i chuj' ale prawda jest taka, że mało wiemy o całym tym zajściu więc 'najlepiej wymyślić sobie swoją wersje tej historii i cisnąc każdego kto ma inne zdanie' bo to bardzo 'obiektywne' podejście będące cechą kumatych ludzi.

Od siebie dodam tyle, że liczyłem na zdjęcia godne harda.
Zgłoś
anger 2014-03-19, 12:17
Tańczący z dziadkami na hardzie, dziadek lubił zapierdalać to przyjebał w młodego jak trza.
Zgłoś
LORD_MAJOR_SDMF 2014-03-19, 12:21
No ja już rozpocząłem sezon,szkoda gościa..... trzeba uważać na starych dziadków itp.
Zgłoś
Tommy_19 2014-03-19, 12:27 1
Ten motocyklista pewnie tak zapierdalał że dziadek nawet nie wiedział że mała kropka na przeciwnym pasie zaraz w będzie przejeżdżała obok niego... Gdyby jechał 50-60km/h to by żył
Zgłoś
Skyperian 2014-03-19, 12:33
Po prostu dawca organów nie miał zapiętych pasów, trzeba ustawowo wprowadzić nakaz stworzenia systemu pasów bezpieczeństwa w motocyklach i oczywiście nakaz jazdy w tych pasach i problem solved.
Zgłoś
RYJ23 2014-03-19, 12:45
A i tak powiedza ze najwieksze zagrozenie stwarzaja mlodzi kierowcy...Takie stare pryki nie powinny juz miec prawa wsiadac za kolko,znam podobny przypadek osobiscie i do poki nie wejda jakies dodatkowe badania wzgledem kierowcow powiedzmy 60+ takie sytuacje beda sie powtarzaly
Zgłoś
t................x 2014-03-19, 12:47
iPoCoTaRejestracja napisał/a:

Motocyklem raczej nie jechał nie wiadomo ile. Motocykl wygląda w miarę w porządku, a i fiat ma tylko drzwi wgniecione

A skąd wiesz ile hamował? Jak by miał auto to by przeżył. Kupujesz motor to licz sie z tym że nawet mała stłuczka zakończy ci życie.

P.S. Motory na przyczepy.
Zgłoś
4................h 2014-03-19, 12:49
Sądząc po tym gdzie uderzył motocykl to kierujący fiatem już dawno skręcał, więc wina na pewno nie jest po jego stronie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem