📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
koxu42 napisał/a:
Psss... on się nie chciał zabić...Jaki debil,japierdole,nawet zabicsie nie potrafi.
wymuszenie ... rozbójnicze hehe
te fajki chopa zabiją
Mogłeś nie hamować i udać, ze go nie widziałeś, a na nagraniu widać, że specjalnie się podłożył wiec chuja by ci zrobili
koxu42 napisał/a:
Jaki debil,japierdole,nawet zabicsie nie potrafi.
On zabić,Ty pisać poprawnie
orisuniek Ty też nie potrafisz pisać poprawnie,na końcu zdania stawiamy kropke mądralo.
koxu42 napisał/a:
orisuniek Ty też nie potrafisz pisać poprawnie,na końcu zdania stawiamy kropke mądralo.
Ło matko bosko,czepiasz się
mygyry napisał/a:
Mogłeś nie hamować i udać, ze go nie widziałeś, a na nagraniu widać, że specjalnie się podłożył wiec chuja by ci zrobili
Niestety nie ma tak dobrze. Jakbyś nie zwolnił to by było zabójstwo i podłożenie się ofiary nie miałoby znaczenia dla kwalifikacji czynu. Jakby natomiast położył się bliżej (wszedł pod koła) tak, że nie zdążyłbyś zahamować, to masz rację.
orisunek, i spację po przecinku zawsze dajemy
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów