W Toyocie zginęli na miejscu 38-letni ojciec, 28-letnia matka oraz 9-letnia córka. X-letni (?) syn został przewieziony w stanie krytycznym do szpitala. Ciężko ranni zostali również kierowca i pasażer Urala.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wbił się jak dzik w sosnę.
Też chciałbym mieć 10 lat młodszą panienkę, a nawet 20 lat.
Też chciałbym mieć 10 lat młodszą panienkę, a nawet 20 lat.
To niezła patola 10 lat różnicy a dotego dziecko 9 lat
Czyli mając 21 lat dała fagasowi o 9 lat starszemu to nieźle umnie w rodzinie toby nie pszeszlo
Czyli mając 21 lat dała fagasowi o 9 lat starszemu to nieźle umnie w rodzinie toby nie pszeszlo
Kodżiro napisał/a:
To niezła patola 10 lat różnicy a dotego dziecko 9 lat
Twoje obliczenia to jakiś wyższy poziom matematyczny! Pomijając matematykę to podpowiem jeszcze z biologii, że w ciąży kobieta chodzi 9mcy.
U Ciebie w rodzinie by nie przeszło że 21-letnia kobieta wychodzi za mąż? Coś za srogi towar bierzesz kolego
up
To ze stresu przed rozpoczęciem nowego roku szkolnego.
To ze stresu przed rozpoczęciem nowego roku szkolnego.
Ja jebie przejebane. Oby z tego wyszedł
Jestem ciekaw co pomyśli sobie to dziecko, kiedy za 15 lat będzie oglądać kompilacje wypadków i trafi na ten film, nie wiedząc że na nim był.
Szkoda dzieciaka Nie dość że stracił rodzinę to jeszcze zostanie prawdopodobnie kaleką; (
I o chuj chodzi, jechał jakby się i tak chciał wjebać w ten rów..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów